Sabtu, 10 Januari 2015

Guitar Chords 'Dahsyat' - MOJO

Kord Gitar dan Lirik 'Dahsyat' - MOJO

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


(Intro)
C

C E
Aku cinta kamu
Am Gm
Lebih dari hatiku mampu
F Em
Pasti jiwa takkan bisa
Dm G
Hidup tanpa hadirnya kamu

F
Sungguh dahsyatnya
G Em
Cintaku kepada kamu
Am Dm
Aku mohon jangan pergi
G C
Menyiksaku dengan rindu

C E
Kita dua hati
Am Gm
Selamanya takkan terpisah
F Em
Kau dan aku punya cinta
Dm G
Paling terindah di dunia

F
Sungguh dahsyatnya
G Em
Cintaku kepada kamu
Am Dm
Aku mohon jangan pergi
G C
Menyiksaku dengan rindu

Dm C
Ohh... ohh...

F
Tiada yang bisa
G Em
Mengisi ruang di hati
Am Dm
Aku mohon jangan pergi
G Fm
Jiwa ini perlu kamu

Am D
Ohh... ohh...
G
Tetap cinta selama-lamanya

F
Sungguh dahsyatnya
G Em
Cintaku kepada kamu
Am Dm
Aku mohon jangan pergi
G C
Menyiksaku dengan rindu

Dm C
Ohh... ohh...

F
Tiada yang bisa
G Em
Mengisi ruang di hati
Am Dm
Aku mohon jangan pergi
G Fm
Jiwa ini perlu kamu

Kord Gitar Lagu MOJO yang lain:

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

36 ulasan:

  1. tak dek gutar lahhh. sobsss :)

    BalasPadam
  2. Owh. Baru first time tau lagu ni. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nice chord. :) alek_bigbomb@yahoo.com.my (facebook) Ahmad Malek Nen

      Padam
  3. Balasan
    1. tak berapa dahsyat...hihihi memandai je akak kan!

      Padam
  4. Masa bercinta semuanya nampak indah belaka.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semestinya! Kalau jalan tersepak batu, batu tu yang salah! Bukan kita yang rabun hihihi

      Padam
  5. Kihkihkih...gitar takde nak petik

    BalasPadam
  6. ana ni x pndai nk main gitar hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. It's ok. Bukan skill penting pun melainkan Ana nak jadi gitaris fohfular ;)

      Padam
    2. tapi bes kalo at least pndai main gitar utk lagu befday. suweet2 gitu kalo buleh surprisekan bakal hsben. hehe

      Padam
  7. dh dgr dh lagu dia... boleh la..tapi kalau nk layan perasaan xbrapa best sgt..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang,...tak leh nak feeling2 sangat :)

      Padam
  8. aweera dah klua dari mojo.. ganti dengan ryan dari indonesia.. macam dah tak best je rase...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Suara Ryan tu OK. Tapi sebab kita dah dibiasakan dengan Aweera, rasa macam tak cukup garam plak :)

      Padam
  9. wah, lagu baru Mojo! tajuk dia macam menarik. heeeee

    BalasPadam
  10. bila tengok chords dah tak ingat macam mana nak petik

    BalasPadam
    Balasan
    1. aRz dah ada basic. nanti bila dah pegang gitar, sure ingat balik :)

      Padam
  11. mojooo....belum dengar lagi lagu ni..

    BalasPadam
  12. uuuuish dasyat hehe..
    semalam tngk rancangan ape eh kat rumah tok.. tnjuk mojo ngan edry..
    x berseri tanpa aweera miahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aura mojo macam terenjat sikit ahhh :)

      Padam
  13. kalau sedang bercinta mmg BEST dgr lagu nih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau dok bercinta, lagu keranamu malaysia pun indah je bunyinya, sis hihihi

      Padam
  14. hahaah ayu xsuke mojo kak
    xtau nape..
    hhahahah trok btl pangai
    macam la mojo tu heran

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tak apa. Setiap kita kan citatasa berbeza :)

      Padam
  15. Tajuk dia dasat betul. Hehe. Kak farrah, lagu ni time dorg dgn awiera lg ke dgn volalis bru?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dgn vokalis baru, Budak. Aweera dah out dr mojo dah by this time.

      Padam
  16. macam mana nk strumming lgu nih ?

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...