728 x 90

Isnin, 2 Februari 2015

Tetamu Hebat Januari

Januari dah labuhkan tirainya. Sepanjang bulan lepas, inilah tetamu-tetamu hebat yang tidak jemu datang berkunjung dan menceriakan FAMF Tower dengan komen-komen mereka. Nampaknya dah dua bulan berturut-turut Ratu Komen kita, Miss Zarul Farhana berada di puncak carta. As usual, ada hadiah untuk juara carta! Akak pos hadiah-hadiah Zarul sekali harunglah nampaknya :) Yang lain, jangan bimbang,...blog kalian semua secara automatik tersenarai di bloglist Tetamu VVIP.



Terima kasih banyak-banyak semua. Jom kita blogwalking dan komen banyak-banyak di rumah mereka pula.




Selingan - Semalam masa menghadap blog, 'terserempak' dengan total pageviews yang cantekkkkk!

Thanks to all of you :)

Psst! Masih mencari rentak untuk blogwalking dan intai kawan-kawan semua. Kadang-kadang bila ada semangat nak blogwalking, badan penat, mata ruyup. Ada rezeki kita jumpa tau!

97 ulasan:

  1. mereka memang hebat.. tak termampu nak mengejar mereka.. sekadar singgah santai boleh laa.. masa dan kelajuan internet mencemburui..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah kita, eyda. Mereka ni memang dahsyat! Tak mengapa, yang penting hubungan kita sesama rakan makin erat kan :)

      Padam
  2. ni geng otai.. hihi.. muka baru kena ligan lagi laju.. ada 2 3 blog belum terjah..tunggu ai datang.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah, semangat Syida blogwalking ye :) Teruskan! Semangat!

      Padam
  3. Cik Zarul Farhana ratu blogwalking... He He He...

    BalasPadam
    Balasan
    1. korang dedua ratu nyembang..

      Padam
    2. ahahaha ratu nyembang katanya...kerana mereka berdua juga blog si JM berseri2 cuma tuan blog je yg malas nk up entri huhhu

      Padam
    3. Betul . Ade je yg diborak Zarul dan SS tu.. Hihihi

      Padam
    4. Satu hari tak menyakat memang tak lengkap idup.. Kah Kah Kah...

      Padam
    5. betul2 kita memerlukan gabungan ZF n SS hehehe..

      Padam
    6. Gabungan SS & ZF mennyerikan blog, menceriakan suasana, Ada chemistry gitu hahaha

      Padam
    7. Chemistry ada fizik tak de... Hi Hi Hi...

      Padam
    8. biologi pon tak dpt diadakan...

      Padam
  4. aww... kite tersenarai..hihihi..maceh akak selalu gak dtg blog anis..dapat kenal2..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih pada Anis jugak, rajin singgah sini,...rajin komen-komen :)

      Padam
  5. wah2x... ramainya kak... tahniah ya!

    BalasPadam
  6. Wow farrah ! Baru 2hb februari, tapi dah 5 post.. hebat la farrah.. saya tak mampu.. keep it up dear

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe ni sementara free, dp. Nanti time busy, saya ke mana, blog ke mana :)

      Padam
  7. semua kaki kaki komen ni. heheheh.

    BalasPadam
  8. waahh...zarul...mmg pengomen terhebat...hahahhaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia dah jadi Kak Long kawasan dah ni, sis!

      Padam
    2. Seantero dia dah berkuasa.... He He He....

      Padam
    3. hahahha...kena report dulu la kan kt kak long kawasan...

      Padam
    4. hahahah lawak la ayat kak farah...kak long kawasan..
      time dgn geng dulu pon mmbr2 slalu kata cm tu masa kat blok hostel..

      Padam
  9. tahniah kepada semua pemenang... tak sia sia usaha gigih mengomen sambil menyenangkan hati tuan blog... silaturrahim akan berpanjangan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu yang penting,..moga silaturahim kita semua akan berpanjangan :)

      Padam
  10. tq kak farah... hihi... kak farah ramah, tu suka terjah byk kali... hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yezza betul tu kak farrah nko rajin bw dan tinggalkan komen juga rajin update blog

      Padam
    2. Tahniah ZF.
      Saya pun tak terkejar top3 tu memang handal. Including k.JM n SS.

      Padam
    3. tak perlu kejar Shikin..yang penting kita saling berukhuwah di sini..we support each other :-)

      Padam
    4. SS pon ske blogger yang Pe Ra Mah...

      Padam
    5. Betul kata sis JM, yg penting kita support each other. Banyak ke sikit ke, komen ke,..tak komen ke,..intai dari jauh ke...semua kita hargai hihihi

      SS masih dengan angin Hong Kong lagi ke tu :)

      Padam
    6. selagi cita hong kong xhabis lagi...
      cita indon dah tutup dh.. hihi

      Padam
  11. tahniah kepada pemenang.... x leh nak jadi top... singgah pun bila ada peluang... :)

    BalasPadam
  12. tahniah zarul farhana, beliau mmg rajin komen dan layak d beri gelaran ratu tu :-)

    baru 2 feb bilangan komen dh cecah 50 :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak JM pun apa kurangnya. Apapun terima kasih tau sebab selalu datang lepak2 sini :)

      Padam
    2. haah...JM pon leh jadi ratu jugak...best2...hahahhahaha

      Padam
  13. ZF juga ratu komen d blog sis JM dan blog SS

    BalasPadam
    Balasan
    1. ZF memang hebak.
      Tengok kat blog saya pun rasenye ZF.
      K.JM cuba pintas sikit...sipi2 lagi..hahaha..

      Padam
    2. Shikin : akak x mampu nk 'lawan' ZF ni almaklumlah orang muda eheheh

      Padam
    3. Hihihi orang muda tenaga lebih nak komen ;) opsss

      Padam
    4. JM biasanya last2 coner dia pintas... Ha Ha Ha... Nazeck biasa pukal! He He He...

      Padam
    5. Semuanya gagah hebat perkasa -lah!

      Padam
    6. blog sy pon sama...memang rajin budaknyer...hahahhahahaha

      Padam
    7. tenaga dah berkurangan dah ni sejak masuk kerja..

      Padam
  14. tahniah buat semua.. jumaat ini nina pos utk akak. tnggu tau :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala terharunya! Thanks in advance, Nina :)

      Padam
  15. Tahniah Zarul FArhana :) memang terbaikah.. baru dua hari di bulan Februari, tapi bilangan komen dah banyak macam tu. hihihi...
    Alhamdulillah, Ros pun terselit.. tq kak Farrah sudi letakkan di senarai bloglist :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. U r most welcome. Rata2 memang kebanyakannya dah dalam bloglist akak. Tambah seorang dua je VVIP baru :)

      Padam
    2. tq ya.... nnt saya terjah ross jgk ya..

      Padam
  16. eh, masuk juga nama wana di situ kan kak walaupun paling last..alhamdulillah dah makin ramai yang boom komen di tower akak ni..semoga ukhuwah terus terjalin..labiu akak!!! :D

    BalasPadam
  17. tahniah ZF..dan yang lain2 juga..

    BalasPadam
  18. Tahniah semua tetamu hebat ^_^

    BalasPadam
  19. ZF blogwalking pakai speedboat.. CT ni sampai aje..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahahaha...CT...usah di kejar penat nanti :-)

      Padam
    2. SS pakai tongkang... Bilaa laa nak jadi top.. Ha Ha Ha...

      Padam
    3. dok laratlah.. semput muahaha..

      Padam
    4. CT and sis JM pun mantap juga mengomen..hehe....sekali komen penat nak reply tp best =)
      teruskan usaha...heehe

      zinziemeewah

      Padam
    5. mana da speed boat... saya kayuh pelan2 jugak ni

      Padam
  20. Mak oiiii..hebak2 k.Farrah.. 710x2 hehe..

    BalasPadam
  21. bila agaknya nak duduk di tempat pertama

    BalasPadam
    Balasan
    1. sis JM rasa ArZ perlu menghadap blog siang mlm pagi petang hihihhi

      Padam
    2. haha..betul tu kak JM..huhu..

      Padam
  22. tahniah utk ratu komen.. mmg kencang la dia komen..sya tak pernah sampai 100+ ,kalau ikut carta tahun pun blum pasti sampai angka itu..hehe
    cantik pageview......!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nana : mmg tak terkejar...laju 'dia' berlari...hari2 praktis tu :-)

      Padam
    2. 'praktis' make perfect.. Hihi

      Padam
  23. best ni ada pengkomen tegar.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. merekalah penyeri barisan hadapan blog ni, Aretikz :)

      Padam
  24. Tahniahhhhh kerana menjadi TOP 10 COMMENTATOR January di blog saya :)

    Blog anda sudah tersenarai dalam bloglist February di diarymissnick dot blogspot dot com

    BalasPadam
  25. saya memg kagum la dengan mereka2 yg mantap BW ni.. tp bila baca blog orang memg ralit kan..hehe

    zinziemeewah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baca blog rakan2, banyak ilmu kita boleh dapat :)

      Padam
  26. wah..seronoknya rakan2 blogger yang ramah tamah nie..ulz memang hebat..cantik no page view tue farra

    BalasPadam
  27. masih tiada dalam senarai.. uuuuwwaaa. maklumlah bz mengalahkan pm. hahahaha

    BalasPadam
  28. ade mase leh berjumpe kak farrah..
    heheeheh
    tahniah buat mereka

    BalasPadam
  29. mereka memang pengomen yang tegar :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...