728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Selasa, 24 Mac 2015

Lagu Cinta - Asmara (Easy Chords)

Kord Gitar Lagu Cinta - Asmara (Easy Guitar Chords)
Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


(Intro)
Em Am Em Am


Em                    Am
Di atas perih kau menari
D                                   G
Di atas tangis kau bernyanyi
C                 
Kau sayat hatiku
Am          B7
Dengan cintamu

(Chorus)
Em
Cinta
                           Am
Bukan hanya harapan
D                     G
Cinta tapi kepastian
C
Cinta
Am                        B7
Bukan menyakiti hati

Em                         Am
Disaat luka kau tak ada
D                                 G
Disaat duka kau tak setia
C 
Cinta seharusnya
Am      B7
Tak begitu

Ulang (Chorus)

Em                         Am
Disaat luka kau tak ada
D                                 G
Disaat duka kau tak setia

Cinta seharusnya
Am      B7
Tak begitu
               E
Lagu Cinta



DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

31 ulasan:

  1. Thanks sudi kongsi chords lagu nih.. (hehehe macam laa pandai nak mainkan guitar)..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha comel kiut komen eyda yang ini :)

      Padam
  2. Teringin betul nak belajar main gitar..tapi tekde sapa yg nak tolong ajar :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syira, sekarang ni ada macam2 video belajar gitar kat youtube. Boleh belajar slow-slow :)

      Padam
  3. pendek je lirik lagu ni eh...sekali nafas dah habis heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalu nak nafas panjang kena nyanyi lagu NING BAIZURA!

      Padam
    2. belum sempat nak kentut dah habis..hehe

      Padam
    3. Lirik lagu Indo biasalah,...kalau dapat tiga perenggan dah kira panjang dah hihihi

      Padam
    4. ahahaah..SS..itu suara sapprono....dengar boleh terlelap

      Padam
    5. syida : asyik nak kentut je...byk angin nih ahahaha

      Padam
    6. huihhh...pjgnye napas JM..heheheh

      Padam
    7. perenang kat mana tuh JM? atas katil ke? hehehe..

      Padam
  4. wana klik2 iklan nuff2 akak :)

    BalasPadam
  5. sedih bila hayati lirik lagu ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sedih sekejap je tau! jangan lama2. wana kena selalu ceria :)

      Padam
  6. Balasan
    1. tak silap akak band baru indonesia ni.

      Padam
    2. ooo...xpernah lagi la...xpa.. line laju kena dgr lagu dia

      Padam
  7. Balasan
    1. nama kumpulan tu asmara, DP hihih saya pun confused mula2 :)

      Padam
  8. ada sesapa sudi petikkan gitar? ;-)

    BalasPadam
  9. memang lagu2 baru dload semua sbb dapat dari blog akak.. hihi..
    ni lagu ape pun tak pernah dengar..

    lagu fazley asmara ini tau laa ehehe..

    BalasPadam
  10. Nanti nak dengar lagu ni :)

    BalasPadam
  11. saya nak buat caller ringtones tapi tak boleh. saya pakai prepaid UMOBILE. saya dah try *118*5*583322#. Tolong saya yea.. TQ

    BalasPadam
  12. strumming pattern mcm mana

    BalasPadam
  13. Best pulak layan lagu asmara nih chord die pon senang hihihi ....

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...