728 x 90

Khamis, 2 April 2015

Tetamu Hebat Mac

Mereka tetamu-tetamu hebat saya untuk bulan Mac. Terima kasih. Domo arigato. Merci. Danke. Syukran. Meskipun bulan Mac ada macam-macam hal yang berlaku pada saya dan keluarga,..kendatipun tower saya ni selalu sepi tak berpenghuni,...komen tak (err lambat) berbalas...sungguhpun saya lambat mulakan sesi blogwalking tour (dan ada sesetengah blog, status saya - 'Masih Tak Kunjung Tiba'),....kalian tetap hadir dengan jejak-jejak komen yang banyaaakkkkkkk!


Seperti biasa Ratu Pojaan Ramai jadi Juara Carta!


Jom jerayawara ke rumah mereka!



Psst! Masih banyak hutang hadiah untuk bulan lepas. Insya Allah, saya lunaskan semuanya sekaligus bulan ni ye. Maaf.


132 ulasan:

  1. Jay Emm juara carta hati SS juga! Yeahhhhhh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. siapa Jay Emm tu?
      siapa..siapa2
      sampai hatik..

      Padam
    2. Yeaayyy....tido malam termimpi2 SS..ishh...sakit sudah!!!

      Padam
    3. Suida dah mula nk merajuk..Suida jelezz....beri sedikit ruang di hati SS buat Suida tu...

      Padam
    4. Jay Emm tu... Banyak semut suke kat dia.. Sebab... Dia lemak2 berkrim disukai ramai!

      Padam
    5. Amboi, SS! Ada lagi tak ruang hati tu utk orang lain? Penuh ngan Jay Emm je. Suida gimana?
      @Jari Manis - Sis selalu kena hurung semut dak?

      Padam
    6. semut kat umah dh kenyang..membulat je perut

      Padam
    7. apa aku merapu ni hahahaha

      Padam
    8. puas eja.. ropanya.... kak JM..hahah... bace tadi macam jem..hahha... mata akit la..huhu

      Padam
    9. alaa siannya Anizz tak perasan ya.. hehehe..

      Padam
    10. Jay Emm tu panggilan manja SS untuk JM... Orang lain jgn nak mengada2... He He He...

      Padam
    11. Cikgu Ceketed.... Masih ada kosong... Nak cuba? Ha Ha Ha...

      Padam
    12. panggilan manja katanya Auummm!!!!

      Padam
    13. Ekin pun ada panggilan manja kak JM.. kakak Manis

      Padam
    14. amboi SS siap ada pangilan manja noh

      Padam
    15. x nk tanya panggilan manja SS utk ZF?

      Padam
    16. @SS - nak cuba gak,..tapi kena bersaing ngan Suida dulu kan,...
      @Sis JM - panggilan manja SS utk ZF sangat kelassssss ;)
      @Ekin - manisnyaaaaa :)

      Padam
  2. muahhh... hihi... dapat gak tersenarai..hikhik... semoga bulan april ni bulan senyuman..walaupun ade byk hal penting.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, Anis. Moga April bakal melakar banyak senyuman manis-lebar buat kita semua :)

      Padam
  3. no 11 tu nk tanya..part ni kena GST x? hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah yang no 11 tu special. Tak kena GST lah.
      Yang patut kena 6%, sis JM :D

      Padam
    2. kak JM kena GST sebab banyak sangat komen..hehe

      Padam
    3. ahahahah...yang pasti sis JM bukan Top One blog Sal kan...so x de lah GST

      Padam
    4. dlm blog pon nk kena GST ka

      Padam
    5. GST ni khusus utk Sis JM kita je hikhikhik

      Padam
  4. tahniah semuanya..seperti biasa gelaran ratu pojaan ramai disandang oleh sis JM..hebat!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wana : sis JM tu gila!...gila kuasa heheheh

      Padam
    2. Kah kah kah ....memang betul. Ghamai dah kata dia gila kuasa ;D

      Padam
  5. siapa Jari Manis tu..ishh....gila kose heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang pun.. JM di mana-mana sekarang ni. hihihi

      Padam
    2. memang orang kata dia gila kuasa.. di mana-mana sentiasa ada namanya.. hehehe..

      Padam
    3. Jay Emm dah makin bersepah! Ha Ha Ha...

      Padam
    4. JM ni kan..tak kasih can langsung kat org lain.. hehe..

      Padam
    5. Rose Reeza : nama sis JM terselit tak di carta "INILAH REALTI" bukan fantasi

      Padam
    6. Eyda : gila KUASA tak pe jgn GILA TALAK ehehhe

      Padam
    7. SS : kalau bersepah tu gila GLEMER ahahaha

      Padam
    8. Suida : teruk kan si Jayyy Emmmm tuh

      Padam
    9. At least Jari Manis yang bersepah merata menyerikan hari kita. Bukan Jari Kontot atau Jari Tak Ada Kuku ;)

      Padam
    10. jari xde kuku.. aiyakkk...

      Padam
    11. jari x de kuku..serraammm!!!...manusia lah itu or ae li yen

      Padam
    12. GILA TALAK? siapa yang gila talak plak nih, kak JM? hehehe..

      Padam
    13. ZF tak tahu jari CAGU? ce google

      Padam
  6. apapun, thanx banyak kak..nama wana ada juga terselit dalam tetamu tower akak ni walaupun selalu lambat berkunjung sebab kesibukkan yang melanda akhir bulan mac yang lalu.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much ye,Wana. Tau Wana tu sibuk dengan order kuih kek & catering,...sempat lagi curi masa ke mari.

      Padam
    2. belum terjah kak wana lagi.. nnt anis dtg yeee :)

      Padam
  7. pssttt, wana rasa alergik kalau tak lepak kat tower akak..rasa semacam kalau tak buat..heheheh..^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehehe so sweeeet! Terharulah! Apapun akak doakan Wana sentiasa murah rezeki dan bisnes berkembang maju!

      Padam
  8. tahniah buat semua yang tersenarai :) Ros tak de dalam senarai. hihihi.. bulan Mac tak aktif,..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa, Ros. Dalam tak aktif pun sempat juga Ros menyinggah sini :)

      Padam
    2. samalah saya..tak berapa nak hebat bulan lepas..

      Padam
    3. Tapi sempat jugak Sal jengah akak. Thanks ye :)

      Padam
  9. Tahniah juga kepada mereka yang lain, rajin tinggalkan komen di sini..kerana mereka blog menjadi lebih ceria

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mereka dan keluarga mereka...

      Padam
    2. TAHNIAH SS! kau ratu d hatiku...top comment d blog JM

      Padam
    3. ingat kat blog kak JM pun kak JM top comment..hehe

      Padam
    4. kak JM dan SS berpisah tiada.. hehehe..

      Padam
    5. Nombor komen tu unik Jay Emm... Itu pon kalu Jay Emm perasan laa... Ha Ha Ha...
      * Sakit perut...

      Padam
    6. PERASAn!!! di blog SS - 456...di blog JM - 234...CANTIK!!!

      Padam
    7. Mari kite belajar mengira.... 2+1+8 = 11 1+4+6= 11.... Ha Ha Ha...

      Padam
    8. pandai kak JM susun nombornya ya.. hehehe..

      Padam
    9. betul tuh kak Farrah mereka memang otai..

      Padam
  10. Terima kasih juga buat Farrah..rajin tinggalkan komen di blog sis JM...SKEMA tak komen nih

    BalasPadam
    Balasan
    1. ayat copy n paste ke hapa?haha

      Padam
    2. bukan dulu kak JM kelas SASTERA ke? tu yang dia SASTERA sangat..

      Padam
    3. Eyda...sis JM Sains tulen tau...FIZIK, KIMIA , BIO, ADD MATH bagai....mmg failed lah bab saterawan negara nih...nk cipta pantun pun tak pandai

      Padam
    4. Kalu sastera mesti kak JM taw jiwang hahahaha

      Padam
    5. Sastera... Zaman pohon nan sebatang!

      Padam
    6. laa ingatkan kak JM dulu kelas SASTERA rupanya kelas SAINS TULEN.. hehehe..

      Padam
    7. Sains tulen you! Dont play play!

      Padam
  11. Seperti biasa Ratu Pojaan Ramai jadi Juara Carta!? ahahaha....kembang kempis hidung yg mancung nih

    BalasPadam
    Balasan
    1. montot bersiul tak Jay Emm? Hi Hi Hi..

      Padam
    2. Di blog ekin ratu pujaan ni gak yang tersenarai hihihihj

      Padam
    3. SS : montot tu bersiul time tdo je

      Padam
    4. Ekin..ye ke..jap nk check

      Padam
    5. Hahahahah time tido je ye, sis!

      Padam
    6. kak JM ratu di blog anis jugeeee :D

      Padam
    7. ye Anis..ish..sihh...JM..JM

      Padam
  12. Memang hebatlah! Rajin mereka ni datang mengomen.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Diorang ni memang rajin belaka :)

      Padam
  13. ada jugak nama Eyda kat tower kak Farrah.. thanks..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bulan April pun tersenarai gak, eyda. Thanks ye :)

      Padam
  14. Ada juga nama ai kat situ.. terharu plak..sempat masuk carta hati tower ni..hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mana? Mana? Tak nampak pon nama Suida! Kah Kah Kah...

      Padam
    2. Dia pakai nama pena, SS :)

      Padam
  15. Tahniah kepada semua... tersenarai gak walaupun kadang2 mai singgah blog kak farah ni...kak farah pun tersenarai gak taw kat blog ekin... terima kasih kak farah

    BalasPadam
  16. tahniah kepada tetamu vip mac 2015 :-)

    BalasPadam
  17. tahniah kpd semua..you all memang awesome..

    BalasPadam
  18. tahniah pada semua
    xdan nak kejar mengejar
    sume pakat berbalas2 komen ha..
    ehehehehhe

    BalasPadam
  19. Yeeaayhh!! akhirnya dapat juga masuk dalam carta Kak Farrah...bukan senang..berbulan2 cuba..bulan mac yg melekat..hehe :) Thank Kak Farrah..

    Sis JM paling ngetop dalam carta Cik Mimie..hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa? ngetop jugak ya di sana...mahu ngecheck arghh

      Padam
    2. Hahahaha...Sis JM x ngecheck pun xpe..memang kompem2 ngetop :)

      Padam
  20. wahhh.. nama saya pun ade.. terharu Nye...sob,.. sob..sob (menyampah)..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik saya terharu sama ngan Intan ye :)

      Padam
  21. Rindu nak ada nama saya kat sini, ehhh ke tak pernah hahaha *perasan*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat tower akak ni boleh je kalau nak perasan, dylla. Percuma. Bukan kena bayar pun :)

      Padam
  22. Balasan
    1. Thanks sebab Farah pun sudi berkunjung ke mari :)

      Padam
  23. yahuuuu nama kite ada nama kite adeee... janji nama kite ada..
    ala kak take ur time.. rilek.. kami semua tahu haih.. kita bukan 24/7 ngadap blog..

    thank u jugak.. rajin singgah blog CT..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nantikan kunjungan akak yg seterusnya.

      Padam
  24. tahniah buat pengomen tegar !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pengomen tegar ni masing2 ada ilmu bom tangan :)

      Padam
  25. thanks kak farah... jarang2 dtg tapi still ada lagi nama tu...

    BalasPadam
  26. tahniah! *tepuk tangannn kuat2 smpi sakit tgn hahaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak sis JM serang blog Sayidah tak?

      Padam
  27. tahniah semuanya! banyak betul komen. lagi2 kak JM. ni mesti semua orang komen, kak JM menumpang sekali :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. sis JM menumpang FREE...nasib baik dorang x marah...Amy J sudi x kasi sis JM menumpang kasih..opssss

      Padam
  28. amboi komen,,,beriban,,,hahahah .... tahniah lah semua ye,,,selamat melancong ke blog blog :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...