728 x 90

Selasa, 23 Jun 2015

Arti Hidup - Setia Band feat. Celica (Easy Chords)

Menunaikan janji. Khusus buat anak-anak Setiaku =)


Arti Hidup - Setia Band feat. Celica (OST Di Bawah Lindungan Abah)
Ciptaan: Charly Setia Band

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


Am Em F C
hidup adalah perjalananku
Am G F E
yang diberikan oleh Tuhanku
Am Em F C
mati pun juga itulah hakku
Am G F E 
yang ditentukan oleh Tuhanku

Am G F C
bila ku terjatuh bangunkan aku
Dm Am B7 E
bila ku lupa sadarkan aku



Am G F C
selamanya ku ikhlas untukMu
Am G F E
jika memang ku harus mati
Am G F C
tapi maaf segala dosaku
Am G F E
dan ampuni kesalahanku
Am Em F C
hidup adalah perjalananku
Am G F E 
yang diberikan oleh Tuhanku
Am G F C
bila ku terjatuh bangunkan aku
Dm Am B7 E 
bila ku lupa sadarkan aku

F G  
takkan pernah ada yang mampu bisa
F E
jalani hidup tanpa kehendakMu, kehendakmu
F G
dan manusia hanya mampu bisa
F E
berusaha jalani hidup

Am G F C
selamanya ku ikhlas untukMu
Am G F E
jika memang ku harus mati
Am Em F C
hidup adalah perjalananku
Am G F E 
yang diberikan oleh Tuhanku
Am G F C
bila ku terjatuh bangunkan aku
Dm Am B7 E
bila ku lupa sadarkan aku


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

13 ulasan:

  1. ayat DISCLAIMER tu menarik perhatian sis JM...LIKE1000x :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. terbahak Firah baca statement ni...

      Padam
  2. Firah pandai main lagu birthday ja..

    entah bila nak pandai main lagu lain.. huhu

    BalasPadam
  3. nanti nak try dengar kat YouTube lagi ini

    BalasPadam
  4. kena carik kat youtube dulu ni lagu nih...coz xpernah dgr....hihihi

    BalasPadam
  5. Memang tak tahu pasal lagu ni..hehe

    BalasPadam
  6. Belum pernah dengar... Nanti nak dengar...

    BalasPadam
  7. kena cari laa lagu ni.. tak pernah dengar lagi..

    BalasPadam
  8. main satu lagu sis farahhh.. hehe

    BalasPadam
  9. Tak perasan pernah dengar atau tak...

    BalasPadam
  10. tengok title, memang macam belum pernah dengar =)

    BalasPadam
  11. pernah dengar sbb tengok cerita nie

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...