728 x 90

Isnin, 22 Jun 2015

Thank You ST12, Thank You Ayam Brand

Short update before iftar.

Maaf hujung minggu ni tak dan langsung nak blogwalking atau balas komen.
Sibuk buat persediaan untuk bimbing students PT3 siapkan tugasan Geografi mereka.
Saya dan team FunCrayons EduSpace tak menang tangan nak update bahan rujukan.

Sambil-sambil sibuk prepare bahan yang sesuai untuk dikongsikan di blog FunCrayons EduSpace, sempat pula mereka ni main google diri sendiri! Dah puas google diri, main search FAMF Tower pula.
Kes dah penat lah tu!

Hik hik hik..ini antara hasil carian yang mereka jumpa di Twitter dan boleh buat saya senyum lebar.


Kumpulan ST12 tweet untuk entri yang ini.


Entri nasi liwet saya di sini.

Kedua-duanya tweet tahun lepas sebenarnya. Nway, thanks so much sebab tolong promote dan bawa trafik ke FAMF Tower! This is huge buat blog picisan macam saya =)


51 ulasan:

  1. wow....tak rugi up entri berkaitan...blog Farrah semakin di kenali..tahniah

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheheh thanks, sis. kembang setaman jap nengok link blog kena mentioned diorang ;)

      Padam
    2. blog jari manis pun terkenal jugak..hehehe.tahniah kak Farrah!

      Padam
    3. Blog Jari Manis Travel tu dah terkenal seantero dunia!

      Padam
  2. bukan blog picisan lagi dak Farrah....jumlah hits pun dan cecah 1 juta lebih...so teruskan menulis ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala sis, apa sangatlah menara saya ni. Yang tukang meriahkan sis, rakan2 dan adik2 yang lain jugak. Kalau tak, confirm jadi tower berhantu heheheh

      Padam
    2. eheheeh...HANTU Kak Limah?

      Padam
    3. Hantu Kak Limah pun belum tentu sudi, Sis! :)

      Padam
    4. tak nak jadi hantu, nak jadi Rapunzel kat Tower ni..hehe

      Padam
    5. Buleh buleh! Rapunzel dah tak dok tower sebab jumpa prince dia. Kita ada RapunSal!

      Padam
    6. RapunSal jugaklah dok tunggu prince tak datang-datang..traffic jam kot?haha

      Padam
  3. Tahniah! Tahniah! Tahniah! Mercun bunga api merecek2.... Tepuk tangan laju2...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi, SS! Siap ada mercun bunga api bagai! Tinggi budget tuh! :)

      Padam
    2. sound effect mercun je...buat pakai mulut. pop pop

      Padam
    3. Haaaa klu yg pakai mulut ok hikhikhik

      Padam
  4. Wah akak ~

    semakin peymes lah akak yang baik hati ni nanti... ^_^

    tahniahh ~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha takdelah peymes mana, Firah. Tumpang glamer dioranf skjp ;)

      Padam
  5. wahhh...tahniah farrahhhh....tepuk2 tangan...hehehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. buat ombak ala-ala kat stadium satu round.

      Padam
    2. Yeaaaayyyyyy! Dapat mexican wave drpd Sal!!!

      Padam
    3. Saya penyokong Spain, ni Spanish wave...wah, suka-suka aja tukar nama

      Padam
  6. tahniah Farrah.. makin glamour laa blog Farrah lepas nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hukhukhuk glamer ke gelama? ;)

      Padam
    2. ikan gelama mak ilai-ilai... ehh nyanyi plak.. hehehe..

      Padam
  7. wow bestnyeeeeeeee..
    jeles iols.. ihiks..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hilhikhik takde apa nak dijeleskan, ezy. Ni klu orang lain tengok buat jadi bahan gelak je ;)

      Padam
  8. saya suka tower ini.

    ehhhh... rapunzel ada tak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sebab suka tower akak,..terharulah.
      Errr,..Rapunzel dah tak ada sebab dia dah jumpa prince, dah tak dok tower lagi :)

      Padam
  9. tahniah dari aida jugak :)
    kipidap!

    BalasPadam
  10. Seronoknya..jeles kite..hehe..Tahniah Kak Farrah :) Keep it up :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi tak ada apa pun sebenarnya. Tweet je,..tapi sahaja nak kembang idong lebih ;)

      Padam
    2. heheheheh...ala, kita nak kembang idung jugak..hehe

      Padam
  11. tahniah kak farrah.. teruskan sharing..
    (one of fan bersorak girang sambil menaip).. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Syida. Oh,..I ada fan?! Terharunya! (Sebelah tangan kat dada, sebelah lagi korek beg tengok ada small change tak nak buat duit raya) ;)

      Padam
    2. small change.. xyah susah2 nak change.. bagi je yg besar.. hahaha

      Padam
  12. Glamor gitu ST12 tu.... Tahniah, geog la matapelajaran yg Cikna plng suka....;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun rasa Geog lagi interesting drpd Sejarah :)

      Padam
  13. fuyoooo. power ah kak farrah. bukan senang nak hasilkan entry macam tu. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ekekek Scha dear, tak delah power mana dik ooi. Miss you! Nanti akak dtg berkunjung!

      Padam
  14. tahniah blog akak dah pemes tu...

    BalasPadam
  15. Wah wah wah. Hebat kak Farrah :)

    BalasPadam
  16. wow...tahniah kak farrah
    bukan semau berpeluang dipromote oleh well known brand
    keep it up ye =)

    BalasPadam
  17. wowww ptt la blog akk famess kan

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...