728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Ahad, 26 Julai 2015

Chords Kau Memilih Dia - Cakra Khan (Easy Chords)


Kunci Gitar/Chords dan Lirik Lagu Kau Memilih Dia – Cakra Khan

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


C                       Dm  
Dariku kau terima
C                                 G     F
seluruh cinta seutuhnya
Dm             G               Em
Darinya engkau dapatkan
                    Am
sedikit perhatian
Dm                           D
Namun yang kau pilih
F                    G
malah sebaliknya


C                          Dm
Dariku kau dapatkan
      Em                              Am
Segala kasih penuh pengorbanan
Dm              G              E
Darinya engkau dapatkan
                  Am
cinta sementara
Dm                 D
Namun kenyataan
F                     G
kini kau dengannya


(Chorus)
      C            E                 Am
Tak perlu kau pulangkan lagi
A                                    Dm
Semua yang telah aku berikan
    F                       G
biarlah menjadi luka
Em                       E         Am       F
Berharap pun takkan bisa merubah
  C                   G            C
Kenyataan kau memilih dia


C                          Dm
Dariku kau dapatkan
      Em                              Am
Segala kasih penuh pengorbanan
Dm              G              E
Darinya engkau dapatkan
                  Am
cinta sementara
Dm                 D
Namun kenyataan
F                     G
kini kau dengannya

Ulang (Chorus)


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

31 ulasan:

  1. Balasan
    1. Iya. Mba Ipah kan punya kisah yg sama seperti di lagu ini. Tenang ya...

      Padam
  2. saya tujukan lagu ni kepada 'Encik Almond London'..hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan bagus kalau Encik Almond London Sal dapat baca ni ;)

      Padam
    2. en almod london dia dh bis kena ngap ngn tetamu masa raya dah farrah....heheehhehe

      Padam
  3. Balasan
    1. Saya suka bahagian akhir korusnya :)

      Padam
  4. sy suka suara cakra....serak2 gitu....hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun! Saya pun! Husky merdu gitu.

      Padam
  5. Wana pun suda dengar lagu2 chakra Khan ni..^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak mmg boleh layan semua lagu dia :)

      Padam
  6. cakra khan ... suara yg menggetar jiwa ...

    BalasPadam
  7. suara chakra khan memang sedap

    BalasPadam
  8. dah lama tak dengar lagu melayu haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dgr lagu kpop eh....ke lagu omputih?

      Padam
  9. lagu cakra khan boleh tahan juga

    BalasPadam
  10. tak pernah lagu ni nanti nak try dengar semula2

    BalasPadam
  11. boleh tujukan lagu ni kepada EX hihihih

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...