Rabu, 19 Ogos 2015

Chords Obses - Akim and The Magistret (Easy Guitar Chords)


Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.
Klik imej di atas


Kord Gitar dan Lirik Lagu Obses - Akim & The Magistret

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


(Intro)
Am E Dm Am

Am                                             E
Menghitung detik dalam kesedaran
Dm                                   Am
Menunggu masa untuk lena
Am                                              E
Memintal mimpi di kamar beradu
Dm                                         Am
Hanya mahu tunggu bayangmu


C         Am7 Dm
Sambut rinduku
Am                                       G
Pejamkan mata aku untukmu


Am                                           E
Pagarkan resah tanamlah indah
Dm                                        Am
Kan memeluk kau dengan erat
Am                                           E 
Bunuhlah benci dan kisah lalu
Dm                                       Am
Merakam tenang tersenyumlah
E             F                     E
Kau bersatu di dunia ini


(Chorus)  
Ohhhh
C             Am7 Dm
Sambut rinduku
Am                                       G
Pejamkan mata aku untukmu
C             Am7 Dm
Rebahkan semua
Am                                             G
Nantikan aku kan datang padamu


*Am7 - Macam main  chord C tapi tak pakai jari #3. Ikut placing C, jari #1 & #2 sahaja. Kalau pening tak faham, google ye ;)

 

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

 

30 ulasan:

  1. Balasan
    1. Oklah kan,...telinga boleh layan :)

      Padam
  2. SS nak tuju lagu ni kat Jay Emm boleh? Dengan ucapan... Kanda doakan Dinda selamat pegi dan balik utk travel soon.. He He He...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sis JM ada nak gi travel lagi ke dalam jangka masa terdekat ni?

      Padam
    2. Farrah...ni ke lagu yg SS tujukan tu..baru nak baca...ha'a in shaa Allah esok malam...akan ku pahatkan nama mu di sana all my lovely readers in shaa Allah

      Padam
    3. Ye, Sis JM. Inilah lagunya. Selamat berkembara lagi, Sis JM. Yeayyyy! Ikut gi travel lagi :)

      Padam
  3. serius best sangat aku ni... suka dengr.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suka ye,.jangan sampai obses pulak :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Tak lah pandai sangat. Tapi main tu keluar bunyilah juga :)

      Padam
  5. Wawa dgr time tgh drive je lagu.. Layan sambil bawak kete..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dont worry...nanti mesti akan dengar lagu ni :)

      Padam
  6. dah agak dah.... Farrah mendiam sekelitika sebab masuk makmal nak cipta chords ni.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhik masuk makmal ye...saya ada banyak urusan yang kena buat di luar dua tiga hari ni, Intan. Macam-macam nak kena settle serentak. Alhamdulillah, dah selesai :)

      Padam
  7. btw, rindu kat Farrah.. hahaha

    BalasPadam
  8. Cipta sndri?
    Hebat nya....
    Waaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak delah hebat mana, Huda. Huhuhu

      Padam
  9. tak pernah dengar pun masa drive kereta.. mungkin tak perasan agaknya.. huhuhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti akan terserempak juga ngan lagu ni :)

      Padam
  10. Layan lagu ni smbil buat kerja...obses terus..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Obses buat kerja ke obses tak buat kerja :)

      Padam
  11. ada ye lagu ni? nape tak penah dengar?
    nampak sangat jarang dengar radio...hehe

    BalasPadam
  12. wow lagu baru ye. bestnya tajuk dia. semuanya satu. kita satu lagu tajuk dia satu je hahahahahhahaha

    BalasPadam
  13. belom obses lagi dengar lagu ni.. masih terluka..

    BalasPadam
  14. Dah dengar lagu ni kurang sikit nk melekat nk nyanyi kalau lagu sblm ni ok saja

    BalasPadam
  15. boleh request lagu tak? lagu aliff aziz & emma - dan lagi cinta. easy chord hm hhehehehehee

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...