48 Alamat!

Rabu, Ogos 19, 2015

Assalamu'alaikum. Hari ini masih bersiaran dari luar. Tak sabar nak menunggu urusan-urusan selesai. Rindu my nest. Rindu opis kat rumah. Rindu nak gobek-gobek barang kraf. Hihihi.

Kelmarin, melalui Ops Senyum & Tinggal Alamat, saya ada minta rakan-rakan blogger untuk tinggalkan alamat surat-menyurat masing-masing. Nak simpan sekali dengan mailing lists rakan-rakan blogger yang dah sedia ada,..yang selama ni dah utus-utus hadiah, utus-utus kad, utus-utus senyum :)

Dapat sambutan meriah you! 48 komen di bawah, semuanya komen yang telah disaring. Tidak akan dipublish sebab mengandungi alamat dan details peribadi. Berpinar mata sekejap nak update alamat-alamat tu :)


Anyway, terima kasih banyak-banyak ye. Insya-Allah, ada rezeki dan kesempatan, bolehlah kita correspond :)


57 ulasan

  1. terbaik sambutan ni ramai peminat kak.farah kita ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Peminat? Kahkah peminat apanya,..

      Padam
    2. ialah ramai yg bagi alamat peminat kak farah la.tu

      Padam
    3. Ada-adalah si Ekin ni :)

      Padam
    4. itu list of 'maya' friend Ekin :-)

      Padam
    5. Haaa itu lebih tepat kan, sis!

      Padam
    6. Ada2 cari pasal lepas ni sepi hahhahahaha

      Padam
  2. Saya salah seorang daripada 48 orang tu. hehehehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kiranya 48++ lah sebab ada yg beri dua tiga alamat :)

      Padam
  3. Nanti bagila alamaat kak farah jugak :3

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Ramai kan,...tak sangka ramai yg sudi dropped address :)

      Padam
  5. fuhh... dapat sambutan tu kak.... manalah tahu dapat hasil kraf akak kan..hihihihihi :DD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, ada rezeki lebih kita kongsi-kongsi ye :)

      Padam
  6. wah !!! ramainya... best kan.. hehehhe

    BalasPadam
  7. Wah..banyak juga tu kan kak..sambutan hebat tu ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi sambutan la sangat, Wana. Statement sambutan hebat tu mcm buat GA pulak :)

      Padam
  8. Wahh, memang dpt sambutan hebat sgt tu.. Tq kak..😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks pada Wawa juga. Akak dah simpan address Wawa :)

      Padam
  9. eh, bila mintak tu? terlepas lah ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Untuk yg belum pernah bagi address kat akak jelah :)

      Padam
    2. oo.. bukan apa, lepas punya sampai 3 kali bagi...haha

      Padam
  10. Agak2 laaa kan... Kalu SS buat gini kan... Ada tak orang nak kasi SS alamat? Kalu ada cer senyum skit kat SS nih... Keh Keh Keh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uishhhj! Klu SS minta alamat, meletup comment box tu nanti :) bertingkat-tingkat! berdoyon-doyon org datang menyerang! :)

      Padam
    2. kalau SS yang mintak...beratus Q nk bagi alamat!

      Padam
    3. SS kena appoint PA utk sort semua addresses tu :)

      Padam
    4. soklan apa tanya ni.. dia xtau ka dia ramai peminat.. HAHAHA.. silap2 peminat Indon ngan Koya datang komen alamat...HAHAHA

      Padam
  11. Alamat kita ade x......;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aik,..macammana nak ada, Cikna. Cikna tak bagi alamat pun,.. :)

      Padam
  12. Akak... nk ur emel address.
    Nnt emel sy ye...

    reallife.nhhas@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak dah emel isnin lagi. Nanti check tau.

      Padam
  13. alhamdulillah ... semoga ukhuwah itu terus berkekalan ...

    BalasPadam
  14. aida lom lg simpan bebetul address frens blogger.
    x sempat.
    dari pos kad raya ari tu kan :)
    gift from farah aida da terima, lovely!
    lom sempat update di blog sebab da fly ke sini :)
    sempat scheduled kan entry yg gambo da standby dlm laptop ni aje.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya ni pun baru nak update simpan betul2, Aida. Klu tidak berterabur sana sikit sini sikit. Oh, hadiah dah sampai ye,..ala bukan apapun, just something cenonet sbg tanda ingatan je :)

      Padam
  15. tahniah sebab Berjaya kumpulkan semua.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Berjaya sebab mereka ni sudi kasi alamatnya, Intan :)

      Padam
  16. itu alamat yang baru terima kan..kalau di campur dengan sedia ada mahu seratus lebih kan dak Farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uishhh,...seratus lebih tu senarai sis :)

      Padam
  17. Upsss... macam terlepas ja cerita semalam.. hek hek

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terlepas pun tak pe...akak memang dah ada alamat Firah pun :)

      Padam
  18. wah ramainya rakan maya Farrah..

    BalasPadam
  19. wah!! banyaknya...
    saya ketinggalan ni...padan muka kan
    lama sangat tak tinggal jejak =)

    BalasPadam
  20. alamat kita, kak farrah ada kan? hehehehehehehee

    BalasPadam
  21. Diana tertinggal ni sebab baru bagi tdi...hihi

    BalasPadam
  22. Senang nanti mintak dgn kak farah la alamat hihihi

    BalasPadam
  23. ayu punye alamat takde lagi tuu
    hehhehhe

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.