728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 17 Ogos 2015

Ops Senyum & Tinggal Alamat

Assalamu'alaikum.
Selamat mulakan minggu baru. Harap hari ini, ada sesuatu yang akan buat kita senyum.

Saya seharian di luar. Ada tuntutan kerja. Sementara saya tiada di tower, nak buat operasi khas. Operasi kumpul alamat kawan-kawan blogger.

Bagi yang sudi, (dan sebelum ni tidak pernah beri alamat surat-menyurat pada saya), tolong tinggalkan butiran kalian di ruangan komen. Jangan risau saya tidak akan terbitkan. Sengaja nak kumpul untuk simpan dalam rekod. Mana tahu ada rezeki lebih, bolehlah kirim something,..baru suprise sikit.

Ok, itu saja. Jumpa lagi nanti.

49 ulasan:

  1. dapat tersenyum skit jer.. keja banyak sangat.. jap lagi kena keluar p meeting plak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah kita, Eyda. Saya ni pun dah dua hari kat luar buat urusan itu ini. Nak senyum pun berat je mulut nak gerak ni :)

      Padam
    2. hari nih meeting lagi.. adoii penat ja rasa..

      Padam
  2. alamat Eyda, Farrah ada dah kan?

    BalasPadam
  3. Wana doakan akak selalu dimurahkan rezeki

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnn. Terma kasih, Wana. Same goes to you :)

      Padam
  4. Apa yg bt wana tersenyum hari ni bila akak srh tggalkan add d ruangan komen..hehe he..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik akak pun senyum tengok Wana tinggal add lagi sekali :)

      Padam
  5. Farrah.. nak alamat Farrah jugak.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi nak alamat saya juga? Nanti saya hantar ye :)

      Padam
    2. Ekin pun nak alamat kak farah

      Padam
  6. baca entri ni terus SENYUM heeeeeeeeeeeeeeeeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Manisnya senyummmmmmm! :)

      Padam
    2. ohhh manisnya...manisnya senyuman mu...lunak tak suara sis JM heeeee

      Padam
    3. Sis jm nanti kasi alamat ya

      Padam
  7. sis JM doakan cikgu CEKETED yang baik hati ni cepat bertemu JODOH..aminnnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin...doa untuk JM jugak

      Padam
    2. Komen Sis JM ni buat saya senyum leeeeeebaaaaaaaaarrrrrr!

      Padam
    3. Amin semoga kakak2 bertemu JoDoh nanti

      Padam
  8. juga untuk CEKEBON sentiasa sihat dan ceria selalu aminnnnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnnn. Terima kasih atas doanya, Sis! :)

      Padam
  9. Nak alamat SS tak? Keh Keh Keh....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamat SS sikit lagi nak hapal hihihi

      Padam
    2. sy nakkkkkk...hahahahah...carik pasal

      Padam
    3. Hikhik memang cari pasal :)

      Padam
  10. Alamat ekin akak dah ada hihihi

    BalasPadam
  11. akk!!! rindu nak melawat tower akk ni hihi

    okay bah kite senyum niiii :)))

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mana menghilang cik adik? Dah tukar namalah :)

      Padam
  12. senyumlah ah hai cek mek molek.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sebab sudi perform kat sini,... ;)

      Padam
    2. Patut laa silau aje rasa... rupenya ada bini m daud kilau....

      Padam
  13. senyum2... walaupun pagi 18/07 kucing saya buru kje mati kak.... :')

    BalasPadam
  14. senyum...walaupun takde sebab..hehehe.saya dah bagi alamat opis. Alamat umah nak tak? kot nak hantar rombongan meminang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah tunggu ada calon sesuai utk Sal baru akak minta alamat rumah. ;)

      Padam
  15. alamat sy ada kan? atau pun nak alamat umah sy kt london? ;-)

    BalasPadam
  16. Nak bagi alamat lagi la.. :) walaupun dah ada...hehe

    BalasPadam
  17. Norshamimi Binti Md Yusop
    No.72, Batu 1 3/4,
    Jalan Buloh Kasap,
    85000 Segamat, Johor.

    :)

    BalasPadam
  18. mcm da ada dlm simpanan farrah :)

    BalasPadam
  19. rasa cam dah penah bagi kan

    BalasPadam
  20. oh ini rupanya operasi kak Farrah. hehehehehe. comeinya. x pernah terfikir nak buat ni. >.<

    BalasPadam
  21. Diana nak dapat sesuatu yang suprise ni.....hihi

    Marediah Daeng Patappe
    Greenfingers Sdn Bhd
    P.O.Box 1507,90716
    Sandakan,Sabah.

    BalasPadam
  22. Nak juga dapat sesuatu yang suprise ni FM....haha

    BalasPadam
  23. today.. i wassaping with my kakak for the longest time ever =P gossiping hahaha..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...