Princesses of FAMF Tower (Terhebat Jun)

Jumaat, Julai 03, 2015

Proudly present to you,...

Princesses of FAMF Tower
Puteri-puteri yang cantik manis, lovable dan rajin mengomen sepanjang Jun.


Credits: Yuuyami


Jom berkenalan dengan mereka:

Psst! Puteri-puteri 'baru' saya dah masukkan dalam bloglist Tetamu VVIP =)
Intai juga Seloka Tetamu Hebat Mei.




128 ulasan

  1. Omo! Omo! Comel sangat :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi kasi can diorang jadi pweencesss :)

      Padam
  2. omeyyyy sangat...suka la tengok kartun tue semua..tahniah semua

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah, terselit nama Ros di situ...

    BalasPadam
  4. Comeyyyy la kak Farah! Yeayyy merasa jadi puteri kat sini ;)

    BalasPadam
  5. wah comelnya princess nak tunjuk kat anak saudara hihihi.. Merida Ekin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silalah Merida Ekin...bawak diorang gi dunia once upon a time jap :)

      Padam
    2. ada sorang anak saudara ekin perasan princess

      Padam
    3. Bolehlah emak saudaranya join sama :)

      Padam
    4. balik Raya kelantan ni boleh jumpa dengan kak fathnin hihihi...

      Padam
  6. nampak kejatuhan di bulan jun ekin BW blog akak sejak hp rosak... uwaaà.. bulan July nak tembus kembali kedudukan di atas hahaha jeling2 sis JM

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahahaha..Ekin..boleh je...no hal!!!!

      Padam
    2. waahhhh...main jeling2 dah skg ni ehhh hahahahahha

      Padam
    3. Itulah,..bukan main lagi nak main jeling2 :)

      Padam
    4. Jelingan manja kerrrrrr

      Padam
    5. jeling jangan sampai juling ye Ekin hihihih

      Padam
    6. Kak D dah pndai sekarang hihihihi

      Padam
    7. hahahahaha kak Farah main jeling2 manja

      Padam
    8. hahahaha kalau juling xdpt BC screen tablet ni

      Padam
    9. BC tu apa Ekin...kalau BW tahu lah hihihi

      Padam
  7. Cinderella tu sesuai sangat ct humairah sbb dia paling comel

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgn puji lebih2...nnt dia dgr..hihi

      Padam
    2. Akak nak letak CT jadi tinkerbell, tapi takut orang lain tak nampak. Cenonet sangatttt!

      Padam
    3. dia tak nampak lg tu hihihi...

      Padam
    4. oooo..... gitu ya mana2 Ok comel jer princess tu

      Padam
  8. ekin princess rambut Oren kan hahaha memey kena tang rambut tu... ekin xpndai nak main anak panah macam dia...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahahaha...Ekin peluk kuat2 ye..takut jatuh hahahah lawak!

      Padam
    2. Kalau jatuh, panjang lagi balance rambut Rapunzel buat dia bergayut :)

      Padam
    3. ahahaha...kalau x sempat nak gayut minta Deanna sambut ngan tikar terbang tu hheheheeh

      Padam
    4. rambut Rapunzel panjang boleh lg nk bergayut tu hihihi

      Padam
  9. kesian kat rapuzel kami bergayut kat rambut dia hihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rapunzel pakai pantene. Rambut kuat hingga ke akar :)

      Padam
    2. patut la rambut bertahan tu...

      Padam
  10. lawak lah dak Farrah ni...so cute tau...paling kelakar..Scdha Sein tu..gambar kepala ke bawah...budak nakal tu hihiih..sesuai sangat

    BalasPadam
    Balasan
    1. adehhhh.....sampai terbalik SS semata2 nak selamatkan yg lain....kegigihan anda kebanggaan kami kah kah kah

      Padam
    2. Haaaa tu princess paling kuat semangat tuh!

      Padam
    3. sgt sesuai ngan dia tu..hihi

      Padam
    4. pandai Farrah pilih WATAK....suka sgt

      Padam
    5. Nampak tak? SS sorang aje terbalik!!!! Rambut kena tarik... Macam kena pulak dengan entry SS sebelum ni... Iskksss...

      Padam
    6. hehehe SS special skit.. tu yang terbalik..

      Padam
  11. nasib biak yg pakai 2 pieces tu x de gelaran siapa2 hahahaha...lawak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Biak tu apa JM? Keh Keh Keh...

      Padam
    2. Yang tu memang sebagai penyeri je :)

      Padam
    3. ahahahaah...ishh keyboard nih

      Padam
    4. amooiii ZF...suka lah tu nk 'bahan' sis kan hihih

      Padam
    5. hahahaha nak salah kat keyboard sis JM typo terrrr

      Padam
    6. hihihihi gueen ????? apa tu Sis JM

      Padam
  12. Balasan
    1. kroh..kroh.. nak tidur jangan kacau.. hehe

      Padam
    2. Tidurlah puteri. Bunyi kroh kroh tu bagi cover sikit!

      Padam
  13. Deanna...nak tumpang tikar terbang tu..zam zam ala kazam...ahahaha lawak jugak

    BalasPadam
    Balasan
    1. alaaaa...JM...tikar tu mmpu tampung berat sy sorang jerrrrr.......hahahahhahaha

      Padam
    2. sapa pun tak boleh tumpang laa.. hehehe..

      Padam
  14. Snow White katanya...so sweet hihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi snow white yang ni tak bawa 7 orang kerdilnya :)

      Padam
    2. snow white nanti akan bertemu putera idaman hihihi...playing kiss siap hahahahags

      Padam
    3. Ekin...jgn jeles ha hihihih

      Padam
    4. ekin tak jeles Sis JM sebab ada Abe.. kalau xde Abe lg harus jeles ni hihihihihi

      Padam
  15. sis JM terus cari watak nama2 princess ni kat google hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi siap buat revision lagi, sis!

      Padam
    2. sbb x kenal sgt watak pincess yg comel2 nih

      Padam
    3. sama la ekin pun carinp kat Google gak ni

      Padam
    4. SS tak tahu watak2 gegurl ni... SS layan yang macho je... keh keh keh....

      Padam
    5. yelaa....SS layan nite rider mesin jahit jerrr kannn....kah kah kah

      Padam
    6. Hahahah nite rider mesin jahit! ;)

      Padam
  16. sweet sangat entri ni rasa nk print screen simpan je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gambar tu sebenarnya besar, sis. Cuma bila upload ni je paling besar boleh appear. Maybe sebab gambo tu panjang sangat kot. Nanti saya emailkan lah gambarnya ye :)

      Padam
    2. yeay!!!! makacih...muah cikit!

      Padam
    3. Suida nk jugak...nk kiss kat mana..pipi ke dahi ke bibir ke...tapi brooch bibir tu sis JM suka sgt...rasa nak kiss berkali2...so cute

      Padam
  17. panjang nya rambut ZF...tempat utk semua orang 'bergayut' hihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu rambut ke tali rapia? Ha Ha Ha..

      Padam
    2. Tali jut. Tu yg kuat tuh!

      Padam
    3. penat simpan rambut bagi panjang taw...

      Padam
    4. rambut panjang susah nak jaga lah ZF...nanti mudah gugur

      Padam
    5. Pakai laaa sampo pentennnnn guna jari manis pon boleh...

      Padam
    6. ahhaahahah.....kalau nk guna jari SS boleh?

      Padam
  18. woww.....sy terbang dgn tikarrrr...harap2 tikar tu mmpu menampung berat sy...hahhahahaahahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ofkos! Kan tikar magic tu :)

      Padam
    2. memang tikar magic, kitorang nak tumpang pun boleh..

      Padam
  19. SS nak Supermannnnnnnnnnnnnnn? Superrmannnnnnnn manaaaa? Tak pon Doraemonnn... Nakkkk emonnnnn...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Superman ke emon ke kita buat tema bulan depan ye SS. Bulan ni superman gi basuh cawat dia. Costume tak lengkap :)

      Padam
    2. Superman anto dobi cawat busuk! keh keh keh...

      Padam
    3. hahahah cicak man sekali ya

      Padam
    4. nak superman jugak..SS amik la Suparman..haha

      Padam
  20. Omeynya putri-puteri tu...

    SYM kena tukau letak kucing tanpa mulut... heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah nanti kita tepek kat situ :)

      Padam
    2. hehehe special skit lain dari yang lain..

      Padam
  21. Wah Belle Izzeyda ya.. sukanya jadi Princess nih.. hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ♪♫ Tale as old as time,...true as it can be ♪♫ Nyanyi lagu Beauty & The Beast jap :)

      Padam
    2. wah Farrah siap nyanyikan lagu Beauty & The Beast laa plak.. sesuai dengan watak Princess tuh.. hahaha..

      Padam
  22. comel sungguh gambar princess disney tuu.. lovely!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yuuyami memang talented. Banyak lagi artworknya yang cantik-cantik!

      Padam
  23. kak farrah, kreatip giler...comel sangat2.... pricess2 sume :D hihihiih pasni nak try ar jadi top commentator kt sini...kita lama dah xdtg blogwalking properly.... :D

    BalasPadam
  24. best nyer jadi princess :)
    mau juga la...

    BalasPadam
  25. Esmeralda u olls.Perancis sangat!hehe

    BalasPadam
  26. amboihh sweetnya akak.. hehehe
    semua princess disney :)

    BalasPadam
  27. Princess Tiana Here!! *sambil lambai2 tangan ala2 ratu...hihihi..
    Comel sgt2..terima kasih kak Farrah :)

    BalasPadam
  28. alaa cmne leh terkeluar carta
    kalau tak boleh jugak dpt title puteri ni
    hehehehe

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.