Rabu, 1 Julai 2015

HidayahMu - Ippo Hafiz OST Hidayahmu Ramadan (Easy Chords)


HidayahMu - Ippo Hafiz  (Easy Chords)
OST Hidayahmu Ramadan

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.



(Intro)
Am Dm G C F E C

Am G F C

Langit terbentang, lapang hatimu
Dm G C

Di saat kau lihat kebesaran-Nya
Am G F C

Menanti waktu, silih berganti
Dm G C

Di saat kau mengharapkan kasih-Nya
Dm E

Cahaya yang suram terlihat di depan
Dm E

Saat kau mencari keredhaan-Nya

(Chorus)
Dm G

Kau biarkan masa berlalu
C F

Dan biarkan tangis tawamu
Dm E

Menemankan sepi malam
Am

Dengan rasa cinta-Nya

Dm G

Hilangkanlah segala resahmu
C F

Kuatkanlah pintu hatimu
Dm E

Agar bisa kau peroleh
Am G

Hidayah dari-Nya
F

Oh...ohh...

E F E F E
Dm G C F D E Am


Ulang (Chorus)
 

Dm G
Hilangkanlah segala resahmu
C A Dm

Kuatkanlah pintu hati dirimu
Em F

Yang bisa peroleh
C Em F

Hidayah dari-Nya


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

22 ulasan:

  1. tak pernah dengar, sebab tak tengok drama tu kot

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhh nanti bila keluar radio dengarlah ye :)

      Padam
  2. saya penah dengar lagu ni
    sedap di dengar

    BalasPadam
  3. sama la aida, x pernah dgr lagi lagu ni.

    BalasPadam
  4. Layan juga cerita ni..lagu ni best :)

    BalasPadam
  5. ekin tak layan pulak citer ini tak dengarlagu dia.. nanti dengar kat YouTube la

    BalasPadam
  6. nk kena search dulu ni lagu ni....baru leh bayangkan mcm mn nk petik gitar....mcm la reti main gitar....hahahaah

    BalasPadam
  7. Sedap lagu ni. Ros dah download. Tapi separuh je. Takde yang full version.

    BalasPadam
  8. Nanti SS nak dengar... ippo hafiz tu jugak nyanyi lagu hujan sepi tu kan?

    BalasPadam
  9. kena layan lagu ni walaupun drama tak tengok

    BalasPadam
  10. tak tengok cerita ni
    so xpernah la dengar
    heheheh

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...