728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 16 November 2015

Kord Hanya Ingin Kau Cinta - Hafiz (Easy Chords)

Sebenarnya, ini bukan lagu baru Hafiz. Dah lama saya nak main lagu ni tetapi asyik tak ada masa nak buat chords yang mudah. Love this song especially bahagian korusnya.


Kord Gitar dan Lirik Lagu Hanya Ingin Kau Cinta - Hafiz (Easy Chords)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


(Intro)
Em B7 C G B7

Em                          B7
Di dalam hati ini aku menangis
C                                                   G
Seiring satu luka yang telah kau beri
              Am                Em
Kau tinggalkanku sakitiku
C                                                                     B7
Sungguh ku tak percaya semua yang terjadi




Em                                               B7
Kau tinggalkan diriku dalam air mata
C                                                             G
Tanpa kau merasakan sakit yang ku rasa
                     Am                    Em
Sungguh terlalu dirimu kekasih
C                                              B7
Biar aku pergi tanpa sisa cinta



(Chorus)

            Am          D                                                      G
Aku hanyalah lelaki yang selalu ingin engkau cinta
E                                        Am
Bukan untuk disakiti hatinya
B7                                                     Em    E
Perih menahan lelah yang tak terkira oh

Am                        D                                                   G
Aku hanyalah setitis embun dalam perihnya cinta
E                                                       Am
Tenggelam dalam rejam duka yang ada
B7                                            C      D
Selalu kalah di dalam bercinta oh

 

Am D G E Am D


            Am          D                                                      G
Aku hanyalah lelaki yang selalu ingin engkau cinta
E                                        Am
Bukan untuk disakiti hatinya
B7                                                     Em    E
Perih menahan lelah yang tak terkira oh

Am                        D                                                   G
Aku hanyalah setitis embun dalam perihnya cinta
E                                                       Am
Tenggelam dalam rejam duka yang ada
B7                                            C      D
Selalu kalah di dalam bercinta oh



Em                           B7
Di dalam hati ini aku menangis



DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya. 


30 ulasan:

  1. ehehe mula again dah.. lagu2 yang ceq tatau ehehe.. sbulan dua ni x concern about lagu baru..
    tapi lagu Justib Biebie i dengar.. ngeh2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. This song is not for ur ears, dear :)

      Padam
  2. mcm pernah dgr lagu nihhhh....hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada gak beberapa citer/drama guna lagu ni, sis :)

      Padam
  3. Memang tak tahu lagu dia macam mana...so, xleh nak karaoke kat entry ni..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha gi belajar dulu. Dah tahu datang karok kat sini :)

      Padam
  4. Bestnya kak Farrah pandai main gitar. Saya dah lama beli tapi sampai sekarang tak pandai. Bukan apa, sebab malas nak belajar. Sebab takda orang yang train kut. (Alasan!). I wish I can play it one day tho :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Don't worry. Jangan putus asa. Akak started main gitar umur 32. Jari dah kejung dah tapi belajar sendiri slow-slow :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Dah letak parking tiket kat dashboard ke belum?

      Padam
    2. SS jgn parking lama sangat nanti enjin sejuk ;p

      Padam
    3. SS ni tumpang parking dah tu dia berangkat gi Xian kot,..

      Padam
  6. arggghhh...sedih plak baca lirik lagu ni

    BalasPadam
  7. alaa...baru nk start menyerang ROBOT sudah kluar adoii!!!!

    BalasPadam
  8. Diana tak pernah lagi dengar lagu ni farah...tq kongsi yer...

    BalasPadam
  9. eh nape ayu mcm xpernah dengar lagu ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...