728 x 90

Selasa, 3 Mei 2016

Sampai Hatimu - Papinka (Easy Chords)

Satu lagi lagu daripada Papinka. Kalau kalian suka Masih Mencintainya dan Di Mana Hatimu, this song is your cup of tea :)
Kord Gitar dan Lirik Sampai Hatimu - Papinka (Easy Chords)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

(Intro)
C Am Dm G

C
Cinta ini yang kau berikan
Am
Namun sakit yang kurasakan
Dm
Kau permainkan engkau lupakan
F G
Itu yang kau lakukan

C
Hingga kini ku merasakan
Am
Sakit hati yang kau berikan
Dm
Coba bertahan terus bertahan
F G
Apa yang ku rasakan


Am Em F C
Sakit sungguh sakit rasa hati ini
Am Em F G
Kini kau telah pergi dan takkan kembali

(Chorus)
C G Am Em
Sampai hatimu permainkan diriku
F C Dm G
Mencintaimu sungguh aku tak mampu
C G Am Em
Telah kucoba untuk melupakanmu
F C Dm G
Sulit bagiku sungguh aku tak mampu

C
Hingga kini ku merasakan
Am
Sakit hati yang kau berikan
Dm
Coba bertahan terus bertahan
F G
Apa yang ku rasakan

Am Em F C
Sakit sungguh sakit rasa hati ini
Am Em F G
Kini kau telah pergi dan takkan kembali

Ulang (Chorus)

C G Am Em
Sampai hatimu permainkan diriku
F C Dm G
Mencintaimu sungguh aku tak mampu

C G Am Em
Sampai hatimu permainkan aku

F C Dm G
Mencintaimu sungguh aku tak mampu
C
Sungguh aku tak mampu


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

 

 

14 ulasan:

  1. agak sedap didengar lagu ni..

    BalasPadam
  2. ni lagu baru ke kak Farrah?? yang dua atas tu selalu dgr.. lagu band ni mmg best..

    BalasPadam
  3. sukaaaaaaaaa gila lagu ni !!!!!! hensem <3 ahahha..

    BalasPadam
  4. uuuit baru perasan !! nama x naik lagi kat sidebar.. *resah*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni nak mengukuhkan kedudukan... Ha ha ha

      Padam
    2. hahah :D pakat pakat kukuh kan kedudukan noh

      Padam
  5. Cer petik gehtar masuk ig... Nakkkkk!!!

    BalasPadam
  6. tak perasan lak akak penah ke belum lagi nih hehehe

    BalasPadam
  7. salam kak , yana tak dengar lagi lagu ni

    BalasPadam
  8. terus terang, aida x tau lagu ni :( hu hu hu

    BalasPadam
  9. sedih bila baca lirik lagu nu..kalau dgr mesti menusuk jiwa..eh ye ke

    BalasPadam
  10. x pernah dgr kat radio IKIM..komen carik pasal hehehe

    BalasPadam
  11. tak pernah dengar lagu ni...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...