728 x 90

Jumaat, 22 Julai 2016

Terus Mencintaimu - Wanns Ahmad (Easy Chords)

Guitar chords hari ini merupakan single pertama penyanyi muda Wanns Ahmad yang berasal dari Kelantan. Tidak silap saya, pertama kali dengar lagu ini dalam drama Lambaian Ramadan yang ditayangkan sepanjang bulan puasa baru-baru ini. Lagunya sedap didengar. Boleh layaannnnnn! :)

Kord Gitar dan Lirik Lagu 'Terus Mencintaimu' - Wanns Ahmad

(Intro)
Am E Am E

Am Dm
Biarkanlah ku terus mencintai kamu
G C
Mencinta seperti waktu dulu
F Dm
Kurindu saat kita bersama
E
Mengikat kasih bahagia

Am Dm
Ku mahu kau tahu kau selalu di hatiku
G C
Tak mungkin ku kan ada yang baru
F Dm
Ku mahu engkau selalu tahu
E Am
Dirimu cinta matiku


(Chorus)
Dm G
Biarkanlah saja ku terus merindu
C F
Merindu dirimu
Dm E Am
Biarkanlah saja aku menyimpan kasih kepadamu

Dm G
Ku mahu engkau selalu ada di sini
C F
Menemani setiap malamku yang sunyi
Dm E Am
Ku sedar kita takkan mungkin bersama

Dm G C F Dm E Am

Dm G
Biarkanlah saja ku terus merindu
C F
Merindu dirimu
Dm E Am
Biarkanlah saja aku menyimpan kasih kepadamu
Ohhh...

Dm G
Ku mahu engkau selalu ada di sini
C F
Menemani setiap malamku yang sunyi
Dm E Am
Ku sedar kita takkan mungkin bersama

Ulang (Chorus)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

19 ulasan:

  1. Kalu cef wan nyanyi apalah jadi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kahkah.. agaknya aplah yg jadi.. kihkih

      Padam
    2. Haahaha .. chef wan nyanyi sambil memasak.

      Padam
    3. Chef Wan kalau nyanyi sambil masak, makin gamat dan riuhla dapur :)

      Padam
    4. chef wan nyanyi... Pecah tv kena baling piuk belanga... He he he

      Padam
    5. tak pasal laa rosak abis tv kerana nyanyian chef wan.. hehehe..

      Padam
  2. Nak kena dengar ni. Sis FarrahMF mesti hebat main gitar ni. =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak adalah, Faa. Main setakat untuk hibur hati je :)

      Padam
  3. pernah dgr tp xtau sape nyanyi..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun baru tahu nama penyanyinya Wanns Ahmad :)

      Padam
    2. Nasib bukan azWAN ali... He he he

      Padam
  4. tak pernah dengar lagi lagu ni

    BalasPadam
  5. kalau macam one day, nak request kak Farrah buat chord untuk lagu Hindustan bole? muehehe

    BalasPadam
  6. Pandainya farrah buat chord lagu. Terbaiklah 👍👍

    BalasPadam
  7. Sbb tak pernah tgok cerita lambaian ramadhan

    BalasPadam
  8. baru tau penyanyinya.. kalau tak pernah dengar jer lagu nih..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...