Isnin, 22 Ogos 2016

Chords Cherpen Band - Kali Ini

Kord Gitar dan Lirik Lagu Kali Ini - Cherpen Band

C E
Andai kita temu saat itu
Am Dm
Semua raga akan menjadi milikku
B7 E Am-G-D
Terang kaulihatlah pada di sisi kegelapan
F G
Yang di hujung tersimpan ikhlas

F G
Maafkanlah aku
Em  Am
Bila tidak sempurna
Dm  G
Mengkhianatimu

C  E
Bergenang mata membacakan
Am Dm
Semua kisah yang telah engkau lalui
B7 E Am-G-D
Tiada apapun yang dapat menandingi dirimu
F G
Kekasih hati selamanya

F G
Maafkanlah aku
Em  Am
Bila tidak sempurna
Dm  G
Mengkhianatimu oh oh

F G
Mohon jangan lupa
Em  Am
Ingat aku selalu
Dm  G
Dalam lenamu oh oh

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

23 ulasan:

  1. Aik ! nape tak pernah dengar.. nak kena pi YouTube ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Orang kata lagu ni jadi hot demand sebab citer kapten mukhriz ke apa tah,.. :)

      Padam
    2. Firah! download pastu send ti sis JM bleh ;p

      Padam
    3. sayangku kapten Mukhriz kak Farrah!

      Padam
  2. main gitar ?? hek2.. lagu birthday pun gagap.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Chords ni senang,..cuba try. Mesti boleh!

      Padam
    2. ye ke Firah..cam tak caya jek ;p

      Padam
  3. Assalamualaikum Kak Farrah ~ Good morning.. *teruknya main ambush rumah orang, lepas tu baru bagi salam.. huh !*

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam. Hihihi tak jadi hal. Janji Firah dah doakan kesejahteraan akak di sini :)

      Padam
  4. tak perasan pernah dengar atau tak lagu ni..

    BalasPadam
  5. tak perasan lagi lagu mana....nanti nak cari di youtube

    BalasPadam
  6. JM tujukan lagu ni utk SS heee

    BalasPadam
  7. kalau pandai main gitar..dapat Chord lagu ni mesti terus nk petik

    BalasPadam
  8. Yup..'Mengkhianatimu'...big meaning to me.

    BalasPadam
  9. tak pernah dgr jgk lagu ni.. hihihihihih

    BalasPadam
  10. xpernah dengar gak lagu ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...