NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Isnin, 22 Ogos 2016

Chords Cherpen Band - Kali Ini

Kord Gitar dan Lirik Lagu Kali Ini - Cherpen Band

C E
Andai kita temu saat itu
Am Dm
Semua raga akan menjadi milikku
B7 E Am-G-D
Terang kaulihatlah pada di sisi kegelapan
F G
Yang di hujung tersimpan ikhlas

F G
Maafkanlah aku
Em  Am
Bila tidak sempurna
Dm  G
Mengkhianatimu

C  E
Bergenang mata membacakan
Am Dm
Semua kisah yang telah engkau lalui
B7 E Am-G-D
Tiada apapun yang dapat menandingi dirimu
F G
Kekasih hati selamanya

F G
Maafkanlah aku
Em  Am
Bila tidak sempurna
Dm  G
Mengkhianatimu oh oh

F G
Mohon jangan lupa
Em  Am
Ingat aku selalu
Dm  G
Dalam lenamu oh oh


Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

23 ulasan:

  1. Aik ! nape tak pernah dengar.. nak kena pi YouTube ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Orang kata lagu ni jadi hot demand sebab citer kapten mukhriz ke apa tah,.. :)

      Padam
    2. Firah! download pastu send ti sis JM bleh ;p

      Padam
    3. sayangku kapten Mukhriz kak Farrah!

      Padam
  2. main gitar ?? hek2.. lagu birthday pun gagap.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Chords ni senang,..cuba try. Mesti boleh!

      Padam
    2. ye ke Firah..cam tak caya jek ;p

      Padam
  3. Assalamualaikum Kak Farrah ~ Good morning.. *teruknya main ambush rumah orang, lepas tu baru bagi salam.. huh !*

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam. Hihihi tak jadi hal. Janji Firah dah doakan kesejahteraan akak di sini :)

      Padam
  4. tak perasan pernah dengar atau tak lagu ni..

    BalasPadam
  5. tak perasan lagi lagu mana....nanti nak cari di youtube

    BalasPadam
  6. JM tujukan lagu ni utk SS heee

    BalasPadam
  7. kalau pandai main gitar..dapat Chord lagu ni mesti terus nk petik

    BalasPadam
  8. Yup..'Mengkhianatimu'...big meaning to me.

    BalasPadam
  9. tak pernah dgr jgk lagu ni.. hihihihihih

    BalasPadam
  10. xpernah dengar gak lagu ni

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...