728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Ahad, 28 Ogos 2016

Mungkin - Dia Band (Easy Guitar Chords)

Menunaikan permintaan salah seorang adik gehtar yang inginkan kord senang untuk lagu Mungkin, Dia Band, artis di bawah KRU Music ini. This is the transposed version :)


Kord Gitar dan Lirik Mungkin - Dia Band (Easy Chords)

(Intro)
C F Dm G

C
Mungkin inilah satu cara
F
Tuhan mengajar kita
Dm G
Kenali erti tabah

C
Walau aku amat mencinta
F
Namun hati tak rela
Dm G
Kasihku diperdua

(*)
F Em A
Kamu kamu kejamnya sungguh
Dm G
Membuat aku mengharapkan kamu

(**)
C F
Mungkin belum pernah kau rasa
Dm G
Hati yang berkecai sejuta
Em
Jika ada lain
A
Ku rela kau pergi
Dm
Mungkin cuba
G C F
untuk lebih setia

C
Jika direnungkan kembali
F
Mungkin juga salahku
Dm G
Terlalu mencintaimu

Ulang (*) dan (**)

Am Em

F G
Kenapa kau lukakan hatiku

Ulang (**)

Dm G
Hati yang berkecai sejuta
Em
Jika ada lain
A
Ku rela kau pergi
Dm
Mungkin cuba
G C F
untuk lebih setia

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

15 ulasan:

  1. tak dengar lagi lagu ni.. banyak betul band2 sekarang... berkembangnya industri muzik tempatan.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun baru dengar sebab ada yang request :)

      Padam
    2. banyak sangat , kalau dengar pon kalau yang kuar kat tv kalau tak memang tak tau la

      Padam
    3. "berkembangnya industri muzik tempatan"... Skemanya ikhwan... he he he...

      Padam
  2. Tak pernah dengar lagu ni. Nama band pun tak tahu. Tumbuh banyak dah sekarang..

    BalasPadam
  3. Nyanyi satu lagu tuk mummy plssss..

    BalasPadam
  4. lirik lagu pendek jek senang nak hadam

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...