728 x 90

Ahad, 25 Disember 2016

Chords Jadi Aku Sebentar Saja - Judika (Easy Chords)

Ini antara lagu kegemaran saya sekarang. Budak-budak ngamen dekat area rumah saya suka bangat nyanyi lagu JASS ni 🎸 Tau-tau, saya pun turut sama hum lagunya. Dengar je terus jatuh hati especially pada lirik. Lirih sangat bila dia suruh kita jadi diri dia, berada dalam posisinya, fahami apa yang dihadapi walau untuk sebentar saja. Enjoyyyy the chords! Ini versi yang paling simple. So, tak ada bahagian interlude. Saya main tangkap apa yang budak-budak tu main je.😊


Kord Gitar | Kunci Gitar Lagu JASS (Jadi Aku Sebentar Saja) - Judika

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


(Intro)
Am F G C
F Dm Am


Am F G C
Telah lama kau tinggalkanku
Dm F E
Sempat sia-siakan aku
Am F G C
Pergi jauh titipkan perih
Dm F E
Tak sedikitpun peduli

(Chorus)
Am F G C
Seandainya kamu merasakan
F Dm E
Jadi aku sebentar saja
Am F G C
Takkan sanggup hatimu terima
F Dm E
Sakit ini begitu parah

Am F G C
Pergi jauh titipkan perih
F Dm E
Tak sedikitpun peduli

Am F G C
Seandainya kamu merasakan
F Dm E
Jadi aku sebentar saja
Am F G C
Takkan sanggup hatimu terima
F Dm E
Sakit ini begitu parah oh ohh

F Am
Seandainya kamu merasakan
F Am
Jadi aku sebentar saja
F Am
Takkan sanggup hatimu terima
F E
Sakit ini begitu parah

Ulang (Chorus)


Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.
Klik imej di atas

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya. 


18 ulasan:

  1. Balasan
    1. Best kan,..simple je sebenarnya tapi leh layannnnn :)

      Padam
  2. belum pernah lg..nak tgk kt youtube..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat menonton dan mendengar, kak :)

      Padam
  3. Hmm...belum sempat dengar lagi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ada kesempatan silalah dengar ye, Sis Fida :)

      Padam
  4. Wowww...pandainya Farah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh, tak delah pandai mana, Wa. Asal petik keluar bunyi jer ;)

      Padam
  5. Balasan
    1. Boleh dikatakan baru jugalah, Nies :)

      Padam
  6. Balasan
    1. kalau nak jiwang2, nanti cuba dengar hikhikhik

      Padam
  7. mcm sedih je lirik dia.. nak dgr skali la tgk

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...