NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Jumaat, 26 Mei 2017

Kord Tergantung Sepi - Haqiem Rusli (Easy Chords)

Kord Gitar dan Lirik Lagu Tergantung Sepi - Haqiem Rusli (Easy Guitar Chords)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


(Intro)
Am G F E

Am Dm E
Cukup di sini perjalanan kita
Am Dm E
Menghukum diri mendera hati ini
Dm G Em
Terhimpit dengan suasana

Am Dm E
Berat rasanya sukar diluahkan
Am Dm E
Bernafas ragu menghembus pilu
F Dm
Perasaan ini
E
Tergantung sepi


(Chorus)
Am Dm
Dibiarkan begitu saja
G C
Terikat namun tak bertali
F Dm
Mencuba menyimpulkan mati
E Am
Namun terputus jua

Am Dm E
Berat rasanya sukar diluahkan
Am Dm E
Bernafas ragu menghembus pilu
F Dm 
Perasaan ini
E
Tergantung sepi

Ulang (Chorus)

(*)
Am Dm
Disiksa hati yang menagih
E Am
Harapan kasih yang menjauh
G F Dm
Terpisah dalam kekalutan
Am E
Jiwa yang digantung
F
Sepi
Am
Heyyyyy

Am
Mencuba mencuba
C F
menyimpulkan mati
Em E
Ohhhh oh oh


Ulang (Chorus)

Am Dm
Disiksa hati yang menagih
E Am
Harapan kasih yang menjauh
G F Dm
Terpisah dalam kekalutan
Am E
Jiwa yang tergantung
F
Sepi

G
Mencuba mencuba
F
menyimpulkan mati
Em E
Jiwa yang tergantung
Am
Sepi

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

5 ulasan:

  1. sepinya saya rasa baca lirik lagu ni..aduh.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alololo jangn sepi sepi sangat, Cik Sal. Meh akak bergendang kat tepi telinga tuh ;)

      Padam
  2. Best kan,..ramai yang buat cover lagu ni :)

    BalasPadam
  3. tak perasan sangat lagu ni.. kena cari kat youtube laa..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...