NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Baca lanjut mengenainya di sini.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 30 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Jumaat, 26 Mei 2017

Kord Tergantung Sepi - Haqiem Rusli (Easy Chords)

Kord Gitar dan Lirik Lagu Tergantung Sepi - Haqiem Rusli (Easy Guitar Chords)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


(Intro)
Am G F E

Am Dm E
Cukup di sini perjalanan kita
Am Dm E
Menghukum diri mendera hati ini
Dm G Em
Terhimpit dengan suasana

Am Dm E
Berat rasanya sukar diluahkan
Am Dm E
Bernafas ragu menghembus pilu
F Dm
Perasaan ini
E
Tergantung sepi


(Chorus)
Am Dm
Dibiarkan begitu saja
G C
Terikat namun tak bertali
F Dm
Mencuba menyimpulkan mati
E Am
Namun terputus jua

Am Dm E
Berat rasanya sukar diluahkan
Am Dm E
Bernafas ragu menghembus pilu
F Dm 
Perasaan ini
E
Tergantung sepi

Ulang (Chorus)

(*)
Am Dm
Disiksa hati yang menagih
E Am
Harapan kasih yang menjauh
G F Dm
Terpisah dalam kekalutan
Am E
Jiwa yang digantung
F
Sepi
Am
Heyyyyy

Am
Mencuba mencuba
C F
menyimpulkan mati
Em E
Ohhhh oh oh


Ulang (Chorus)

Am Dm
Disiksa hati yang menagih
E Am
Harapan kasih yang menjauh
G F Dm
Terpisah dalam kekalutan
Am E
Jiwa yang tergantung
F
Sepi

G
Mencuba mencuba
F
menyimpulkan mati
Em E
Jiwa yang tergantung
Am
Sepi

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

5 ulasan:

  1. sepinya saya rasa baca lirik lagu ni..aduh.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alololo jangn sepi sepi sangat, Cik Sal. Meh akak bergendang kat tepi telinga tuh ;)

      Padam
  2. Best kan,..ramai yang buat cover lagu ni :)

    BalasPadam
  3. tak perasan sangat lagu ni.. kena cari kat youtube laa..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...