NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Baca lanjut mengenainya di sini.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 32 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Sabtu, 28 April 2018

Kord Gitar dan Lirik Fatamorgana Cinta - Asfan Shah

OK, ni kord gitar lagu OST Cinta Fatamorgana nyanyian Asfan. Lagu-lagu Asfan ni best gak. Boleh layannnnn :)


Kord Gitar dan Lirik Fatamorgana Cinta - Asfan Shah (OST Cinta Fatamorgana)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


(Intro)
Am B7 C Dm F E
Am B7 C Dm F E

   
Am                       
Ketika cintamu menyentuh
E
seluruh kalbu
E                         
peritnya terasa terkunci
Am
benci padamu ohh

Dm E
Mengapa terjadi semua ini
Dm E
di mana perginya janji kita..oh



(Chorus)

Dm G
Bila rindu kulukis namamu
C F
di hatiku yang sunyi dan pilu
Dm Bm
untuk aku merasa ada
E
kamu di sisiku
Dm           G
di manakah letaknya cintamu
C            F
terhukum ku dicengkam bayangmu
Dm              Bm
akankah bahagia ataupun merana
E
apakah kesudahan

Am
Fatamorgana cinta
Am
tak ingin merana

E
tak ingin terus sengsara
E
lupakan dendammu

Am
Biarkan duka berlalu
Dm E
mengapa terjadi semua ini
Dm E Am
di mana perginya janji kita


Ulang (Chorus)

F G Am
Fatamorgana cinta...ho ohhh
F G Am
fatamorgana cinta...ho ohhh


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

4 ulasan:

  1. lagu2 asfan ni boleh dikatakan 'kena' je dgn suara dia kn.... sy suka!

    BalasPadam
  2. okla lagu ni ok ok. kalo nak layan perasaan sesuai hihi..

    BalasPadam
  3. Lagu ni best suka asfan nyanyi..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...