NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 26 Februari 2014

Putih-putih Melati - ST12 (Easy Guitar Chords)

Ingat lagi tak lagu ni? Saya suka 'Putih-putih Melati' sebab susunan lagunya catchy! Lirik pun macam comel-kiut je. So, lagu ni termasuklah dalam senarai 'wish list' lagu gitar saya. Sooooo easy! Senang je :) Jom try.

Easy Guitar Chords Putih-putih Melati (ST12)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


(Intro)
F G E Am
F E Am

Am
Siapa bilang aku seperti dia
F
Siapa bilang aku cintai dia
G
Sesungguhnya aku tak benar-benar cinta
C E
karna kau tak seputih melati C E

Am
kalau ada hitam pasti ada putih
F
jika hatimu kelam tak mungkin bersih
G
tak usah kau lanjutkan tuk berbagi kasih
C E
karna kau tak seputih melati ohhhh

(Chorus)
Dm G
putih-putih melati
C Am
merah-merah delima
Dm E
siapa yg baik hati
Am A
pasti ku terima oh ohh...

Dm G
putih-putih melati
C Am
merah-merah delima
Dm E
siapa yg baik hati
Am
pasti ku terima.

*Lagu ST12 'Bidadari Bumi' & 'Lentera Hati' pun best jugak tau!

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...