NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Selasa, 25 Februari 2014

Perutusan dari London

I got mail! Tengok setem kepala Queen.
Wahhh, dapat warkah dari orang jauh!
Bila buka, ada kad birthday comel daripada adik dan adik ipar saya.
So sweet & very thoughtful of them.

Comel tak? Jauh kucing ni travel dari London.




2 ulasan:

  1. nak satu..hehehee..penat kucen jalan dari london nak hantar kad untuk FM..

    BalasPadam
  2. @Sue Bee Tunggu kita pandai buat kad macam ni ye Sue Bee. Nanti kita hantar 3 ekor sekali utk Sue Bee.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...