NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Khamis, 6 Mac 2014

Magnum Gold yang Tak Berapa Nak Gold...

Petang semalam pergi kedai runcit saya beli aiskrim Magnum. Lama dah teringin nak makan. Pilih-pilih ada yang jenis chocolate brownie. Saya tak berkenan sangat yang tu. Ternampak pula Magnum Gold. Harga empat ringgit lebih sebatang. Apa yang 'gold' nya? Saya pun belilah, excited nak cuba. 

Tattadaaaaaa!


Buntang gak mata saya tengok rupa paras aiskrim ni. Sekali pandang nampak macam aiskrim mangga pun ada! Dari segi rasa, personally saya suka yang classic. Magnum Gold ni yg sedap cuma 'coating' luar tu je. Tidaklah segah namanya :)

4 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...