NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Baca lanjut mengenainya di sini.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 30 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Sabtu, 26 April 2014

Kad Guna Kertas Kitar Semula

Hari ni kalau ikut plan, tak nak masuk bilik kraf. Kononnya nak rehat santai, baca novel atau main gitar, belajar lagu baru. Alih-alih dah bersepah meja kerja saya. Saya baru beli kertas 'recycled' beberapa hari lepas. Suka pada tekstur dan warnanya yang brownish


Inilah rupanya kad buatan tangan saya yang guna kertas kitar semula. Ni kad separuh siap. Belum decide lagi nak buat kad untuk apa. Maybe untuk Hari Ibu. Untuk Hari Guru pun OK juga kan? Bunga tu pula guna kertas terpakai. So, kiranya kad saya hari ni ada elemen mesra alam sekitar la. Let's Go Green!



2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...