Sabtu, 26 April 2014

Kad Guna Kertas Kitar Semula

Hari ni kalau ikut plan, tak nak masuk bilik kraf. Kononnya nak rehat santai, baca novel atau main gitar, belajar lagu baru. Alih-alih dah bersepah meja kerja saya. Saya baru beli kertas 'recycled' beberapa hari lepas. Suka pada tekstur dan warnanya yang brownish


Inilah rupanya kad buatan tangan saya yang guna kertas kitar semula. Ni kad separuh siap. Belum decide lagi nak buat kad untuk apa. Maybe untuk Hari Ibu. Untuk Hari Guru pun OK juga kan? Bunga tu pula guna kertas terpakai. So, kiranya kad saya hari ni ada elemen mesra alam sekitar la. Let's Go Green!



2 ulasan:

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...