Rabu, 23 April 2014

'Reminder Board' untuk Bilik Kraf Saya

Hiasan baru bilik kraf saya. 'Reminder Board' ini asalnya 'wall decoration' untuk letak gambar. Saya berkenan dengan design sangkar burung ni dan terus terlintas nak buat mini reminder board untuk kerja-kerja kraf saya. Saya tak perlukan board yang besar. Memadai sekadar untuk tampal kertas Post-It @ Sticky notes je. 







8 ulasan:

  1. betul2 kreatif FAMF ni..untuk jual kompom ada orang nak beli

    BalasPadam
  2. @Sue Bee Xde kreatif mana pun SB,..setakat utk guna sendiri tu bolehla...

    BalasPadam
  3. mcm mn nk buat sangkar tu? guna apa? cntik la

    BalasPadam
  4. @Liyliz sangkar ni memang pre-cut. ada macam2 design. akak cuma ubahsuai bahagian untuk letak gambar tu je...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...