NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Sabtu, 24 Mei 2014

Di Pintu Syurga - Dayang Nurfaizah (Easy Guitar Chords)

Hehehe personally, saya biasa-biasa je dengan lagu OST Ariana Rose but my Cekengah loves this song very much! Suka sangat-sangat! Sebenarnya, ni kes rindu adik lah ni. Since Cekengah & Cekebon pergi bercuti, saya kebuntuan kat rumah tak ada orang nak dikacau. Masa nilah terngiang-ngiang suara Cekengah nyanyi lagu ni. Itu yang tak pasal-pasal belajar main 'Di Pintu Syurga'.

Miss you, 'Gennn'!

Kord Gitar & Lirik 'Di Pintu Syurga' - Dayang Nurfaizah 
(OST Ariana Rose)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.

(Intro)

C Am D Dm E Am
G F E Am F Am
Dm E
Segalanya kaku
Am
Hati terus menangis

Dm G

Bila mengenangkan
C
Dirimu telah tiada
D Dm
Kau pergi tanpa pesan
E Am
Tinggal aku sendiri

D Dm

Menghitung hari
E Am
Tiada daya meneman sepi
(Chorus)

A D Dm
Duhai kekasih hati
G C

Katakanlah padaku

Am Dm
Bahawa semua ini
G C
Hanya igauan mimpi
A Dm
Aku tak sanggup kasih
E Am
Kehilangan dirimu

Dm E

Walau sedetik rindu mencengkam
Am
Terasa pedih
(Ulang Chorus)
Dm E
Doaku kasih kita bersua
Am
Di pintu syurga


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...