NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Jumaat, 2 Mei 2014

Soda Gembira Hari Pekerja

Hehehe air bandung soda je sebenarnya. Minggu lepas masa tengah borak-borak dengan Angah & Bott, tertimbul isu 'air soda gembira' yang kitorang minum di restoran Ieko. Masing-masing telan air liur sebab teringin nak minum air bandung + aiskrim soda. Kebetulan time tu cuaca tengah panas terik. Tapi, kat rumah tak ada susu cair dan air soda.

So, masa pergi marketing baru-baru ni, susu cair dan air soda jadi item teratas dalam shopping list Bott. Since semalam semua orang ada kat rumah, inilah air penghilang dahaga kami sambil tengok TV & layan internet :)

3 ulasan:

  1. sedap ke? mana laa datangnya nama gembira tu? mungkin sebab orang yang minum akan rasa gembira agaknya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaah mungkin begitula, eyda. Rasanya macam air bandung yang bergas :)

      Padam
  2. Bandung soda memang sedap.. Tapi still keliru kenapa soda gembira ye?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...