728 x 90

Khamis, 23 Oktober 2014

Kebabommmm! Nur As, ekau buek apo nih?

Hahaha jangan panik! Adik Nur As kita ni tak buat apa-apa. Tak buat apa-apa! Cuma dia tinggal komen pukal je,...Fikir jap....Ermmm, rasanya istilah 'komen pukal' is an understatement. Tak sesuai! Ni dah masuk kategori ledakan komen. Pakai explosives gitu. Kebabommmmmm!!!

Malam tadi, dengan mode anak dugong kenyang (pergi open houselah katakan,..), saya sempat terjah beberapa blog rakan-rakan. Lambatlah juga masuk tidur. Buka blog pagi tadi, terbuntang mata saya sekejap. 44 komen?! Bukan sebelum bobok dah approved semua komen ke? 

Daripada 44 komen tu, 42 daripada Nur As! Rupa-rupanya by the time saya logged out, Nur As datang meninggalkan jejak. Tak cukuplah! Meninggalkan jejak-jejak, footprints, paws,...

Sebahagian kecil daripada komen-komen cik adik ni.

Terima kasih banyak-banyaklah, dik! Kunjungan dan setiap komen Nur amat akak hargai. Sayang sikit! Mmmuaaaahhhhhh! Harap tidur malam tadi tak ngigau sesat dalam tower akak ;)

Nota Senyum: Nantikan akak datang ketuk pintu. Tapi, kalau nak bagi komen sebanyak ini, tak mampu kot. Awal-awal akak kena angkat bendera putih. Line broadband ala-ala 'snail-swine' (translate sendiri ye..hehehe). Mau makan tiga hari tiga malam tu!

35 ulasan:

  1. hahaha.. gila hebatlah.. saya pun x ley lawan macam tu... :D

    BalasPadam
  2. dahsyat nur as ni.. tuu kes tak tido malam.. hahahaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak nur kan spesis brung hantu cam aina. Hahaah. ヽ(´▽`)ノ

      Padam
    2. haha skrg dah insaf kot, tak jadi burung hantu dah, kah kah

      Padam
  3. Hahahaha nasb tak meletop ye kak farrah.. tula kalau line laju cm siput ni sakit ati je kan.. nk jln2 pon hilang mood..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang rasa cam nak lanting barang je, Ayu hehehe

      Padam
    2. Hahahah jgn kak...trlanting laptop...
      Ayu pon da ase nk lanting laptop bile slow sgt line.. pakai fon jela blogwalking kali ni

      Padam
  4. Banyaknye komennn tuu...jenuh nak membaca n meng reply..hihi

    BalasPadam
  5. Ramai peminat farah ni ye? Hihihi...Nur as rajin betull...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha si Nur ni cipta fenomena kat sini :)

      Padam
  6. haaaaa *ternganga macam kartun animasi jepun melampau*
    sampai 42 skali gus haaaa dia tinggalkan komen. iols dak mampu la Kak Farrah hahaha. iols komen pukal pun pakai jala ikan biasa aja :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu akak lagilah, dik. Kudrat terhad! Baru komen dua tiga kerat dah habis tenaga. Si Nur ni kategori pakai pukat tunda dah ni!

      Padam
    2. dia pakai speed boat kak nak kejar tak mampu. iols pakai beteri kering enegizer :P hahaha

      Padam
    3. CT ada gak energizer! Akak ni tahap bateri cap ayam je...

      Padam
  7. hahaha alahh akk ni. kite kalau dah syok bace satu blog mmg susah nak berganjak, hahaha lagi2 blog ade craft2 ni. mmg syiok ahhh
    ehh, kite tag akk tau..
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/10/channel-set-perfume-giveaway-by.html

    BalasPadam
  8. hahaha.. boleh jd team yun sing ni. nasib baik dia stop terjah sbb merdeka dgn PT3 :)
    pengomen tegar blog akak ni

    BalasPadam
  9. saya panggil itu 'marathon komen' kak..haha..jari dia laju menaip komen..agaknya mcm mana mata dia membaca? haha..
    boleh juling saya.. sya suka juga buat marathon komen,sbb tak online setiap hari so akan tertinggal la entri2 ,mana yg ada benda nak komen sya komen..tak ada skip..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni memang betul2 marathon ni, Nana :)
      Haa, bolehlah nana join kapal si Nur nih

      Padam
  10. hebat2 nur as tu..penat approved komen..hihik..tapi best, maknanya dia baca setiap entri tu..

    BalasPadam
  11. Aku dah lama tak baca blog ko...kena komen banyak ni ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak perlu kot! Tak dapat bayangkan apa yg ko komen klu sebanyak ni!

      Padam
  12. 42 komen sekali masuk..mmg TERBAEK arghh..sis JM pun x mampu..TAPI kalau dh lama datang tu mmg sis akan terjah semua entri yg ada..rasa rugi kalau x baca papa yg di kongsi..semua berilmiah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala Sis JM jangan rendah diri sangat...apa yang tak mampunya...sekali komen memang puluh-puluh apa ;) Nway, saya hargai sis sudi datang sini luangkan masa baca entri2 saya :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...