Ahad, 23 November 2014

Without You - Aman AF2014 (Easy Guitar Chords)

Kord & Lirik 'Without You'  - Aman AF (Easy Chords)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


C G Am
Indah, indahnya hatimu
G F Em
Lembut namamu membuat aku
F G
Tenang atas jalan terang

C G Am
Mudah, mudahnya caramu
G F Em
Membuka pintu hati aku
F G
Kau bukakan semua nyata

F G
Jangan, jangan pernah pergi
Am
Tolong datang kembali
F
Ku kan tetap mencari
Dm
Untuk membalas baikmu
G
Untuk menjaga dirimu

C
Without you
G
Aku hilang keliru
Am
Without you
G
Aku diam membisu
F
Siapalah diriku
Dm G F
Yang berdiri tanpamu


C G Am
Hilang, hilang dalam diri
G F Em
Kotak hatimu dibela sepi
F G
Malammu nantikan hariku


F G
Jangan, jangan pernah pergi
Am
Tolong datang kembali
F
Ku kan tetap mencari
Dm
Untuk membalas baikmu
G
Untuk menjaga dirimu

C
Without you
G
Aku hilang keliru
Am
Without you
G
Aku diam membisu
F
Siapalah diriku
Dm G
Yang berdiri tanpamu


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.  

20 ulasan:

  1. Waktu Aman cakap dia nak nyanyi lagu Without You tu ..terus sis JM terpikir..ehh..boleh ke budak ni nyanyi lagu omputih..sekali...ahahaha...tekaan salah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha samalah, kak! Saya masa dengar Aman dapat lagu Without You saya pelik, diorang bagi lagu omputih utk budak ni masa final....rupa-rupanya sebaris tu je lah :)

      Padam
  2. mesti main kat era kan? hehe. xdengar lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya lah. By this time mesti lagu budak2 AF dah penuh kat era :)

      Padam
  3. bolayan sket lagu bebudak AF..
    nak buat cem mana Kak Farrah.. lagu kepop lagi sedap hHaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hakikatnya memang cenggitu. Akak pun tak minat sgt dgn budak2 AF. Kualiti kurengg, propa je lebih. Tapi sekali-sekala ada lagu yg rasa2 sedap utk main gitar, bolehlah layan...

      Padam
  4. oh, tajuk english tapi lagu dia melayu ye kak. kenapa x melayu je erk?

    BalasPadam
  5. carik kat utube jap lagu ni. haha
    mcm ni lah org yg malas nak ambil tahu dunia luar

    BalasPadam
  6. Antrq dak af yg laen.. lagu ni je yg ayu minat.. lgu laen kureeng la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagu Firman yang M Nasir buat tu pun kurengggg bagi akak.

      Padam
  7. Aman yang lemau. hehe. Sorrry kak kalau akak suka aman.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha..idok..akak tak minat Aman. Puas akak mikir camne budak ni leh lepas menyanyi....tapi dah rezeki dia kan,..

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...