Rabu, 31 Disember 2014

Mula Tulis Cerita Baru

Esok bermula halaman pertama untuk buku 365 muka surat kita yang baru. Buku 2015. 
Mula tulis sesuatu yang indah dan bermakna :)


Ini entri terakhir untuk tahun ni. 
Goodbye 2014. Alhamdulillah. It was a great wonderful year.


54 ulasan:

  1. in sha allah tahun baru catatan baru azam baru semuanyaaa baru. :D

    BalasPadam
  2. melangkah ke tahun 2015..selamat tahun baru 2015 kak farah..moga tahun 2015 bakal mencoret catatan yang indah buat kita semua..amin :)

    BalasPadam
  3. semoga tahun baru akan lebih baik dari tahun sebelumnya

    BalasPadam
  4. x sabar akak nk follow citer baru dari Farrah...selamat tahun baru ye...apa azam tahun depan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Same goes to you! Moga 2015 catatkan lebih banyak kembara sis JM yang saya boleh follow hihihi
      Azam biasa2 je, sis :)

      Padam
  5. seketika lagi akan menjelang 1/1/2015..selamat tahun baru 2015 ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat tahun baru, Etuza. Moga 2015 lebih hebat dan bermakna :)

      Padam
  6. Datang sini pada 11.55 pm!

    Selamat tahun baru kak!

    BalasPadam
  7. Suka ayat mula lah tulis sesuatu yang indah dan bermakna tu
    Jemput join bloglist Anis
    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/12/segmen-bloglist-januari-2015-by-anis.html
    Terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak dah join, Anis.
      Selamay menulis catatan yang indah & bermakna :)

      Padam
  8. Insyallah.... itulah yang diharapkan..

    harapan tanpa usaha = useless..

    so, kena work more lepas ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, work more, struggle more, stress less :)

      Padam
  9. Selamat Tahun Baru Kak Farah :)

    BalasPadam
  10. moga 2015 lebih baik dari tahun 2014 :)

    BalasPadam
  11. insyaaAllah..tahun2 sblum ni trauma n mimpi ngeri jga la bagi saya..huhu.. harap dapat buka buku baru dan bakar buku lama

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan bakar buku lama. Buku lama yang jadikan siapa kita hari ni. Akak doakan 2015 yang lebih indah, lebih ceria dan lebih bahagia buat Nana. Trauma dan mimpi ngeri hanya tiny pieces of cerita2 gembira hidup kita :)

      Padam
  12. selamat tahun baru kak farah comel :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu malu2 biawak dah ni...
      Happy 2015, Anis Cantekkk!

      Padam
  13. masa berlalu pantas.. dah 2015..

    BalasPadam
  14. Moga kita semua dipanjangkan umur untuk melalui hari2 dalam tahun 2015 dengan perasaan bahagia.

    BalasPadam
  15. Moga kita semua dipanjangkan umur untuk melalui hari2 dalam tahun 2015 dengan perasaan bahagia.

    BalasPadam
  16. semoga thn 2015 lebih bermakna.. blog pun mcm buku juga tp kita yg menulis

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul betul. Moga kita ada catatan2 yang baik.

      Padam
  17. semoga ada kejayaan di sebalik buku 365 yang baru

    BalasPadam
  18. pejam celik pejam celik..
    cepatnya masa berlalu..

    BalasPadam
  19. Selamat tahun baru walaupun dah terlewat 11 hari ;-)

    BalasPadam
  20. semoga tahun 2015 membawa makna yang lebih sempurna untuk kita :)

    BalasPadam
  21. selamat menempuh tahun yang baru kak farrah...
    lambat sikit wishnye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Same to you, Ayu. Moga 2015 lebih happening buat kita berdua :)

      Padam
  22. Selamat menempuh tahun 2015 kak farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, budak. Moga ada banyak perkara indah untuk budak tahun ni :)

      Padam
  23. selamat menjadi penulis yang baik ya..tahnia ada keinginan

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...