728 x 90

Sabtu, 21 Mac 2015

Selamat Berhujung Minggu!

Happy Weekend!

Dah sedia untuk hujung minggu yang santai? Selamat berehat ye...Nampak tak kelopak mawar merah jambu kat atas tu? Antara bunga Get Well Soon yang Cekebon terima semasa di hospital. Macam-macam bunga Cekebon dapat. Orkid, carnations, daisies, roses....Sudahnya, jadi 'rejeki' saya untuk uruskan jambangan-jambangan tu :)

Dalam banyak-banyak bunga, saya tertarik dengan pink roses ni. Ada projek nak buat habis kelas nanti. Nak buat apa? Tungguuuuuuu! Sementara tu, anggaplah saya bagi kalian semua satu kelopak setiap seorang. Untuk hujung minggu yang manis, ceria dan gumbira!


21 ulasan:

  1. Ni kira dalam rumah ada taman ;)

    BalasPadam
  2. Ooo... kreatif la akak... sory baru lps masak satni hihihi... masak sayur bayam vs sawi n goreng ayam jah menu simple malam ni

    BalasPadam
  3. Selamat berhujung minggu, kak Farrah :)

    BalasPadam
  4. Happy weekend... Johor cuti sampai hari isnin... Yeahhhhhhh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ishh cuti apa.. mana aci... Kedah xda pon cuti...

      Padam
    2. Ada org tu dah nak aim tiket esok eh...tapi JM dah dapat tadi 1 tiket untuk tahun 2016...beli dengan Big Point...hari ni priority day...hoyehhhh!

      Padam
  5. selamat berhujung minggu kakakku.. ^_^

    BalasPadam
  6. caantikk kan bunga tu . happy weekend kak fagha . hehehe

    BalasPadam
  7. epy weekend..
    kalo teganu dh xweekend esok keje..
    huhu

    BalasPadam
  8. wah best nya cekebon dpt bunga.. sjak convo ritu.. ibuayah bg bunga.. tetiba jd minat sgt dgn bunga.. berharap dpt bunga lg..kekeke

    BalasPadam
  9. smoga cekebon cpt sembuh.. amin :)

    BalasPadam
  10. Cekebon kena sehat cepat.. nanti Kak Farrah senang hati balik =)
    kena hari hari kasi bunga ni kat Cekebon..

    selamat weekend Kak Farrah =)

    BalasPadam
  11. nak bunga rose sejambak...satu kelopak x cukup hihihih

    BalasPadam
  12. cantiknya kelopak rose tuh.. suka warna dia lembut jer..

    BalasPadam
  13. slmt berhujung mggu esokkkkk ;-)

    BalasPadam
  14. Happy Weekend Kak Farrah..maaf lama tak menjenguk kat sini :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...