Selasa, 3 Mac 2015

Terhebat Februari

Assalamualaikum & Salam Mac! Dah masuk Bab 3 untuk buku 2015 kita. Tak mahu cerita panjang. Inilah wajah-wajah yang tidak serik datang berkunjung memeriahkan tower saya dengan komen-komen sepanjang bulan lepas. Mereka memang terbaikkkk! Meskipun bulan 2 merupakan bulan yang agak sibuk buat saya,...tak dan nak blogwalking, balas komen dan balas kunjungan rakan-rakan, 12 nama di bawah ni tetap datang bertamu dengan aura ceria mereka.


Tetamu Hebat Februari FAMF Tower

Jom ziarah mereka!



Posisi juara berjaya dirampas oleh Sis JM. Nanti saya pos hadiah ye, kak! Ooh, ada something untuk Zarul dan SS juga :) Hehehe, Zarul dalam sibuk praktikal masih sempat lagi hantar komen ratus-ratus tu! SS tok sah ceritalah. Demam dan kurang sihat pun awesomeness tetap ada! Kan SS kan?! Kan? Kan?

Apapun saya amat hargai kalian semua. Juga buat teman-teman, adik-adik dan kenalan-kenalan yang rajin baca blog ini, beri pendapat dan tinggalkan komen yang selalu buat saya tersenyum sendiri...Domo Arigato! Berpeluang mengenali kalian adalah sesuatu yang berharga.


125 ulasan:

  1. memang tak dapat laa nak memintas juara tetamu terhebat Februari nih.. beratus2 komen gitu.. apapun alhamdulillah dapat jugak berada dalam carta antara 12 yang terhebat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih banyak2 ye, eyda :)

      Padam
    2. Eyda : tak perlu nk kejar..nanti penat heee

      Padam
    3. U r welcome kak Farrah..

      Padam
    4. kak JM : itulah, buat penat jer kejar kak JM.. nanti tak pasal2 kena jumpa Dr.Shikin sedut gas sebab penat.. hehehe..

      Padam
    5. Eyda : ahaahah...pegi lah excercise tiap2 petang, pegi joging ke

      Padam
    6. kak JM : tak payah nak exercise ptg2, hari2 dah naik trun tangga opis nih brapa kali.. tuh tak kira aktiviti di rumah lagi.. ckup dah tuh..

      Padam
    7. exercise jari dah laa.. baru boleh menandingi juara2 sekelian.. hehehe..

      Padam
  2. Laaa..nama saya dah tak ade. Huhu.. takpe., asalkan farrah bahagia..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe dp tak ada untuk bulan ni je...tu kat bloglist Tetamu VVIP sentiasa ada :)

      Padam
    2. tiba hujung bulan nama tak ada.. tak dan nak rebut tempat ye sis..

      Padam
    3. Tak pe Intan..jgn sedih2...akan tetap di hati kak Farrah ko tu

      Padam
    4. Tak mengapa...tempat di hati tetap ada! Tetap ada... :)

      Padam
    5. ada ruang lagi di hati kak Farrah ko tu sebelum yang 'special' datang hinggap heee

      Padam
    6. Hahahaha... farrah tengah tunggu yang special datang menyapa jm.. takpe2, sebelum tu biar saya jadi pengarang jantung hati farrah.. hahahaha..

      Padam
    7. Qaseh, tu lah bile tibe hujung bulan tak ade pulak, awal2 ade.. hahahaha.. (konon2 buat2 sedih)

      Padam
    8. ZF..beri peluang pada mereka hihhi

      Padam
  3. Semua memang Kaki Komen :) Tahniah2 :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. cik Mimie..terima kasih di atas penghargaan dengan satu sujil yg sangat cantik!!

      Padam
    2. Cik Mimie pun apa kurangnya. Sekali datang komen sini bertubi-tubi gak. Thanks ye.

      Padam
    3. Sis JM : Sama2 Sis :) Sijil2 biasa2 je tu :)

      Kak Farrah : Maaf, tak sempat nak bw ari2 :) hantar komen pukal je yg mampu..hikhik :)

      Padam
    4. Cik Mimie: Ros pun sama. Tak dapat nak bw hari hari dah sekarang ni. Tu yg kalai sekali singgah komen pukal je

      Padam
  4. wahh berjaya memintas..hihi..power kak JM..hihi... tahniah semua...anda memang awesome :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anis : akak ni power rangers ke hihihi

      Padam
    2. Gaban...ksatria baju hitam ;)

      Padam
    3. kak Farrah, tetiba teringat zaman kecik dulu layan semua citer tuh.. hehehe..

      Padam
    4. sis JM memang kaki mengeboom komen.. hehe

      Padam
    5. Syida : sis JM ni x boleh datang hari2...so sekali datang..'standby' lah korang heeee

      Padam
    6. tu dpt warning dh dri sis JM..jaga la

      Padam
    7. ZF : jgn takut..notebook sis JM ROSAK!

      Padam
  5. 3 teratas ni mmg awesome la.. memang tak terlawan ngan depa.. beratus komen..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syida..jgn lawan sbb sis JM ada belt hitam hahaha

      Padam
    2. SS ada kasut PINK heeee

      Padam
    3. hahaha.. kasut pink.. eehh kita ada belt hitam jugak versi kulit.. hahaha

      Padam
    4. SS : alo lor lohh....hihihhi

      Padam
    5. Sweet je kasut pink. Wink wink

      Padam
  6. Farrah....maluuuuuuuuuuuuuu...dh byk kali dapat HADIAH! apa2 Farrah juga tersenarai dalam top commnetar di blog sis JM

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS : pakar BOM tapi tak pandai mengebom! terus panjdang kiri kanan ahahaha

      Padam
    2. panjdang tu dari kamus apa JM?

      Padam
    3. bukan kamus DEWAN tapi yg pasti sebut mesti ada bunyi dengung!

      Padam
    4. WAJIBAL Qhunnah...wajib dengung hihihi

      Padam
    5. dua2 kat atas ni memang pakar bom blog orang.. tak mampu nak lawan... cuba bagi tips sikit... hehehehe

      Padam
    6. hahhaha... lawan la depa dua

      Padam
  7. waaa...tahniah kpd yg tersenarai...hihihi

    BalasPadam
  8. sis JM datang sini bukan nk kejar 'hadiah' or something dari Farrah tetapi seronok dapat 'berbual2' di sini bersama rakan lain..rasa dekat di hati..so kalau sis JM tinggalkan komen bertalu2 dalam 1 entri tu jgn marah tau heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak JM kalau sekali komen, berpuluh2 banyaknya..

      Padam
    2. tak marah aish.. sukaaa.. (ehhh salah blog plak, ingat blog sendiri)... haha

      Padam
    3. Ucapan orang menang anugerah...

      Padam
    4. Yeayy..selagi peluang masih ada hihihih

      Padam
    5. ahahaha betul tu.. bukan nak hadiah tapi rasa meriah..
      kekadang dari satu topik boleh masuk topik2 lain..
      yang sakat menyakat pun best =)

      Padam
    6. CT yang menaip sudah datang....kami datang bukan nk komen tapi datang untuk 'mengarut' ahahaahaha

      Padam
    7. Kak JM :siap bagi ucapan ;) hihi

      Padam
    8. kalau boleh nak try lawan kak JM. hehehhehe.. tapi macam x mampu je. sobs

      Padam
    9. ayat SS tiap bulan akan kata cm tu hihi...

      Padam
    10. skrip SS tiap2 bulan rupanya.. jadi copy paste jelah ucapan tuh tiap2 bulan..

      Padam
  9. ni semua kaki kaki komen. hehehe ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.... hebat betul... nak kejar dah semput dah ni.. hahahha.

      Padam
  10. Tahniah..mereka memang hebat...

    BalasPadam
  11. wahh..tahniah JM..mengungguli carta bln Feb..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak BOM blog Nohas..boleh? minta izin tu hehehe

      Padam
    2. boom booom jangan tak booom..

      Padam
    3. CT....ada org boomm blog sis JM...almost 40 komen yg perlu publish...ntah siapa lah budak tu...nama cam nama CT...tapi Siti Yang Menaip heee

      Padam
    4. Wahhh sejak bila kak JM mintak izin dulu sebelum mengebomm ni?hihi

      Padam
  12. Terima kasih kak ekin xleh nak update blog lagi hunjung bulan 3 baru soap

    BalasPadam
    Balasan
    1. yakkk typo la pulak... siap la akak... gini la kalu guna HP Ada typonya hihihi... shopping Kat Nile ekin dah tebus baucer tu semalam... inshaAllah nnti sampai la barang tu... beli lebih sikit pada voucher hihihi... nak update blog pun segan nak pnjam tablet mom mentua ekin ni... shopping barang Nile guna dia punya...

      Padam
    2. ehehehe baru soap.. Kak Ekin ngantok eh while typing ni ? sampai typo hehehe

      Padam
    3. bukan mengantuk CT kena HP ni kecik la menaipnya

      Padam
    4. Ekin : your MIL guna TAB..mmg canngih tau

      Padam
    5. Kak JM: memula tu memang dia guna nk dengar mengaji hihihi... dah my qalam beli dgn go shop .. TAB abg beli dgn MIL... jdi yg abg la... guna TAB xsyok mcm laptop nk update blog tu yg jarang update

      Padam
  13. Sape No 3 tu? Tolong baca kan... Cermin mata pecah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. nah..JM pinjamkan ray ban!

      Padam
    2. kak JM siap bagi pinjam ray ban lagi tuh kat SS..

      Padam
    3. jangan memain.. rayban oookay..
      sure konpem tak rabun dah.. apek seberang negara nampak =P

      Padam
    4. Dapat apek buah pala pon cukup baik...

      Padam
    5. Wahh kerlasss kak Jm. Kasi pinjam rayban untuk SS

      Padam
  14. ada juga nama wana terselit ya kak...hehee..memang takkan jemu datang tower akak ni.. :D

    BalasPadam
  15. 3 nama teratas tu memang tak asing lagi...rasanya memang wana tak boleh lawan kehebatan jari jemari pantas mereka tu..sangat awesome!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wana : sila belajar guna keyboard hihih

      Padam
    2. hahaha kena tido ngan keyboard laa baru boleh lawan kehebatan jari jemari mereka bertiga tuh..

      Padam
    3. kan Kak Wana.. macam mana nak rajin pun mesti kalah ngan diorang bertiga tu..
      apalah rahsia agaknya..

      Padam
    4. CT : tips perlu rajin blog walking :-)

      Padam
    5. Kat mana-mana pun memang seiring bertiga. Hihi

      Padam
  16. apapun, tahniah juga buat teman2 yang lain..

    BalasPadam
  17. saya paling suka tengok kat kotak komen sini. meriah bebenoo tu yg suka tu haha
    rasanya susah den nak kalahkan legend2 ni hahaha

    BalasPadam
  18. diorang memang setia kan kak. saya pun asyik busy je... xde masa nak singah tanya khabar. and oh, tahniah pada yang tersenarai ^^.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe Amy makin sebok skarang.. tak apa ada masa pi jenguk kawan-kawan..

      Padam
    2. hehehehe.. xpe, skang dah free. macam2 nak cter. banyak masa nak blogwalking ^^,

      Padam
  19. tahniah2 pada yang tersenarai...memang sudah dijangkakan..
    diaorang punya 'bom jangka' memang boleh tahan...hehe...berderett gitu

    BalasPadam
  20. Mak aih. Sampai 300 ++. Tak dapat nak kejar kak. ahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan kejar... Nanti semput...

      Padam
    2. memang tak boleh kejar pun diorang ni..
      sakan memasing.. kita tengok ajelah..

      Padam
    3. CT : nk tgk je..boleh TAHAN ke hihihi

      Padam
    4. xpe, banyak lagi bulan boleh kejar. hahaha. mac ni kena kejar laju2!! tapi bulan 3 pun dah sampai 80 kak JM T__T

      Padam
  21. Balasan
    1. ahahaha.. redha tengah sebok practical..

      Padam
    2. ZF : utamakan yg wajib dulu..yg sunat tu kemudian ye heee

      Padam
    3. buat yg wajib dulu... sunat kita kemudiankan hihi

      Padam
  22. tahniah buat semua.. skrg sis JM dh mula bom pukal.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nina : jgn terkejut ye dgn BOM dari sis JM tuh hikss

      Padam
  23. yeeeAAAyyyyhhh trsenarai walaupon dah hujung2 tuuu...

    BalasPadam
  24. ehehehe yeah Kak JM menjuarai carta.. carta CT pun hehehe..
    tahniah2 semua.. rajin2 singgah..
    lepas ni nama CT bukan CT Humairah dah.. dah tukar =)

    BalasPadam
  25. Tahniah buat semua yg tersenarai

    BalasPadam
  26. nmpk gayanya jatuh satu ank tangga bulan ini.. hihi...

    BalasPadam
  27. Masih mencuba utk jadi "yang terhebat",huhuu........*_^

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...