728 x 90

Sabtu, 18 April 2015

Sabtu 1001001




Cantekkkkk tak?!

Sekadar selingan di pagi hari. Point pentingnya, saya nak ucap terima kasih banyak-banyak kepada setiap seorang yang sudi singgah From FAMF Tower. Blog saya ni sebenarnya dah lama, tetapi baru aktif dua tahun kebelakangan ini. Kalianlah penyumbang utama kemeriahan menara yang tidak semenggah mana.



Terima kasih atas setiap kunjungan dan lawatan,..
Terima kasih atas setiap komen, kritikan, cadangan dan pandangan,..
Terima kasih atas setiap senyuman dan tawa yang dikongsi,...
Terima kasih atas setiap semangat dan sokongan yang dihulur,..
Terima kasih atas setiap bingkisan, hadiah, memento dan poskad yang dititip,..
Terima kasih atas silaturahim yang terjalin.


37 ulasan:

  1. tahniah kak.. 1 juta! Wow awesome!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaa tak ada mana awesomenya, Ikhwan. Rakan2 blogger yang patut dapat tahniah ni :)

      Padam
  2. wooooowwwwww!! memang cantekkkk la nombor tu kak..tahniah kak..dah banyak dah yang lawat blog akak.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, ala korang2 juga yang rajin bertandang. Tanpa kalian blog akak ni memang sunyi sepilah :)

      Padam
  3. cntek sangat no., tuu.. tahniah kak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terserempak nombor tu ngam2 masa tengah intai blog :)

      Padam
  4. tahniah farah dah ramai pengunjung, cantik sngt angka tu, kalau plet keta memang orang ckp orang besar2 tu hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh thanks, Kak Noor. Tak merasa plat kete orang besar2, merasa nombor cantik kat blog jadilah kan,..

      Padam
  5. cantik number..
    tahniah sebab dah ramai pengunjung..
    terus berkongsi akak.. we all setia datang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cantik nombor tu sebab insan2 macam Suida lah :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Akak hutang tahniah + terima kasih pada u all :)

      Padam
  7. ye sama2.. sama2.. hehe..
    terima kasih juga sbb selalu juga melawat blog saya ye ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, ada kelapangan masa akak singgah lagi ye, Gee :)

      Padam
  8. weeeewit.. hehehe.. weeeewit lagi..
    Kak Farrah femes.. hihi.. thank u jugak.. rajin nyinggah blog2 kami..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu tak de femes mananya, Dik CT oooi..:)

      Padam
  9. Nk nombor tu utk 4D bleh x? Hahahahahahhahaahahahahahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasa-rasa boleh mengena ke, Anies? hahahahah

      Padam
  10. Sama2 akak... cantik.no hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu yang terlebih excited tu, ekin :)

      Padam
    2. Ekin punya blog nak n lebih dari tu kut... xpernah tengok pageview tu huhuhu

      Padam
  11. wahh dah sejuta pelawat ke tower Kak Farrah.. tahniah kak Farrah.. nombor tuh pun cantik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, eyda. Nombor cantik tu, eyda antara penyumbangnya :)

      Padam
  12. wah..dah 1 million..keep it up..

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheheh biasa-biasa aja, Khaty :)

      Padam
  13. wahhhhh.... hebatnya kak Farrah! awesome! :D tahniah!!! jeles lak terasa. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak, apalah nak dijeleskan, Amy. :)

      Padam
  14. Wow...betul2 hebat ni..sudah ! juta...tahniah Kak farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jauh dari hebatlag sayang ku. 1 juta tu pageview je lah :)

      Padam
  15. wow, cantiknya nombor tu
    jauh lagi kalau saya nak kejar pun...hehe
    tahniah kak ye

    BalasPadam
  16. dah cecah sejuta? woowww!!!! dah masuk 7 tahun kan usia blog Farrah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi kalau ikut tarikh lahirnya, memang dah Darjah 1 dah...tapi baru dua tiga tahun ni aktif bloging :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...