Isnin, 20 April 2015

Selamat Datang Rejab

Selamat memulakan minggu baru. Time flies. Yes, masa berlalu dengan cepat. Pejam celik pejam celik kita dah jumpa bulan Rejab. Selamat beramal ye :)


DOA BULAN REJAB



34 ulasan:

  1. pejam celik, pejam celik sampai laa ke bulan Ramadhan.. dah tak lama lagi bulan Ramadhan bakal menjelma..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuh laa.. sekejap jer masa berlalu..

      Padam
  2. alhamdulillah..bertemu lagi bulan rejab..perbanyakkan amalan untuk meningkatkan jumlah pahala..insyaAllah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin. Mudah2an kita diberikan kesihatan yang sempurna dan ruang masa utk memperbanyak amalan :)

      Padam
  3. tandanya ramadan semakin hampir ;-)

    BalasPadam
  4. tak lama dah nak masuk ramadhan

    BalasPadam
  5. amin..memang tak terasa masa berlalu begitu cepat kan kak..

    BalasPadam
  6. Yeahhhhh! Pastu rayaaa! Ha Ha Ha....

    BalasPadam
  7. lepas rejab, syaban.. pastu ramadhan..
    xlame lg dh nk pose!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak terasa masa berlalu. harap ada rezeki kita bertemu Ramadhan tahun ni.

      Padam
  8. sejab syaaban ramadan n syawal..hehe..
    ramai yg puasa hari ni bagi menyambut rejab..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Rejab bukan sejab, Syida hahahah

      Padam
  9. saya x dapat puasa harini kak.. sedih sangat... apapun, semoga bulan Rejab ni dan bulan seterusnya, amalan baik kita semakin bertambah ^^,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa, banyak lagi peluang utk kita rebut. Minta sihat dan ada kudrat utk lakukannya :)

      Padam
  10. Salam 2 rejab...hehe..Puasa yok :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. By the time akak reply komen ni dah 1 Ramadan :)

      Padam
  11. moga kita dpt bertemu ramadhan :)

    BalasPadam
  12. sekejab aje dah rejab kan
    tak lama lagi ramadhan dah =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. By the time akak balas comment ni dah 1 Ramadan :)

      Padam
  13. Assalamulaikum kak farah 5 hari tak singgah blog akak gara2 internet problem punya pasal ni... ha ah kan dah rejab kita sekejap jer rasa... tak lama dah nak puasa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Don't worry. Akak faham. Dah singgah ni akak dah happy :)

      Padam
  14. Balasan
    1. Sekarang dah Jom Ibadah Ramadan! :)

      Padam
  15. hari ni dh masuk 1 syaaban dh..kejap ja

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...