728 x 90

Ahad, 19 April 2015

Chords Wanita Terindah - Phoema OST Hati Perempuan

Salam Ahad! Kord gitar ni khusus untuk adik-adik yang request dari minggu lepas :) Pada yang hantar email, saya dah attached sekali chords Wanita Terindah ini buat kalian. Enjoy!


Kord Gitar & Lirik Lagu 'Wanita Terindah' - Phoema (OST Hati Perempuan) - Easy Chords
Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

(Intro)
C F G C

C                      Am
Apa kesalahan ini
A                                  Dm   
Hngga akhirnya kau pergi
F                                    C
Pergi meninggalkan aku
                   Dm                   G
Hancur hatiku tak ada dirimu

 
C                                  Am
Sungguhku mencintaimu
A                                  Dm 

Jangan pergi tinggalkanku
F                                   C
Kerna dirimu berharga
                Dm
Bagi hidupku
                G
Bagi cintaku


(Chorus)
C                 G           Am
Kau membuatku bahagia
Em                         F
membuatku tak bisa
Em                           F         G
kehilangan cinta sejati hidupku

C           G          Am
Kau wanita terindahku
G               F
wanita terbaikku
                     Em                                   F    G
yang selalu ada di setiap langkah hidupku


Dapatkan chords Sakitnya Tuh Di Sini - TUSTEL Band di sini.

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

23 ulasan:

  1. hiiii lagu barukah.. hehehe.. kena p dengar kat utube dulu tngk serasi ngan jiwa ke dak..
    gitu sekali =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi wanita terindah ni lagu lama tak silap akak. tapi kembali hits sebab citer Hati Perempuan tu. Akak rasa this is not ur cup of tea :)

      Padam
  2. Kak Farrah.. kalo chords ni semua.. akak main petik gitar dulu eh ? ehehe..
    nanti boleh ajar.. tau chord C je tu pun da keras jari aaahaks..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang senang2 tu pandailah cari chords sendiri. Yang susah tak reti. Nak belajar,...setakat nak belajar basic chords tu akak boleh ajar CT. Nak pandai main, kena belajar dengan sifu lain hikhikhik

      Padam
  3. layan lagu ni besttttttt!!! ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah disogokkan dengar dalam Hati Perempuan :)

      Padam
  4. Balasan
    1. kalau anies tengok citer Hati Perempuan tu, almost tiap2 episod ada hihihi

      Padam
  5. Cerita pun ekin xlayan...lagu.bestnke...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagu ni oklah boleh dilayan :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Memang best kan,...bolehlah buat dengar2 :)

      Padam
  7. rasa macam ada satu lagu nama Terindah juga. sape nyanyi entah.. yang ni boleh dengar juga nanti ^^, tengah layan lagu hindustan jap :P

    kalau lagu hindustan, akak reti main chord dia x? hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terindah ke Terlalu Indah? Kalau Terlalu Indah, Setia Band. Pun best gak.
      Hikhikhik lagu Hindustan akak angkat bendera putih. Lagi2 kalau lagu rancak. Jari lambat :)

      Padam
  8. Hehehe..sana sini hati perempuan...ekekek...sume lagu dalam cerita tu memang best :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Lagu2 citer tu memang best! :)

      Padam
  9. again, hanya melihat tanpa memahami =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh tak pe,..boleh lihat2 sambil nyanyi :)

      Padam
  10. Lagu ni SS tuju kan buat Jay Emm yang sedang berangin sepoi Koya untuk kesekian kali... Dengan ucapan... Cepat laaa balik! I is jeles! Keh Keh Keh....

    BalasPadam
    Balasan
    1. JM dah balik x perlu nk jeles ehehe....tapi yg pasti terima kasih kerana tujukan lagu ni utk JM...angin sepoi Korea mmg BEST....sambil duduk di bawah pokok sakura..then bunga2 sakura berguguran di Korean Folk Village..syahdu nya...

      Padam
    2. Hihihi bukan main lagi SS dengan Sis JM ni :)

      Padam
  11. Balasan
    1. Salah satu lagu dalam citer tu :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...