Isnin, 11 Mei 2015

Terbiasa Sendiri - Govinda

Happy Monday! Selamat memulakan minggu baru. Sambil buat kerja tu, jom hiburkan diri dengar lagu baru kumpulan dari seberang ni.

Dengar lagu Terbiasa Sendiri - Govinda di sini.


Lirik Lagu Terbiasa Sendiri - Govinda

Aku dekati banyak hati
Aku ke sana dan ke sini
Aku butuh tambatan hati
Mencari jati diri

Tapi satu persatu pergi
Mungkin dia sedang memilih
Atau punya kekasih hati
Lagu lama kembali
Kini terputar lagi

Terbiasa sendiri
Hilang pujaan hati
Lagi lagi sendiri
Nanti pulih kembali

Tapi satu persatu pergi
Mungkin dia sedang memilih
Atau punya kekasih hati
Lagu lama kembali
Kini terputar lagi

Terbiasa sendiri
Hilang pujaan hati
Lagi lagi sendiri


Terbiasa sendiri
Hilang pujaan hati
Lagi lagi sendiri
Nanti pulih kembali
Nanti pulih kembali
Nanti ku cari lagi




DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

37 ulasan:

  1. CT laaaah tu yang sudah terbiasa sendiri ahak ahak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah sama kelab dik!

      Padam
    2. Walaupun status kita berbeza...
      Tapi, perasaan tu sama, adik CT n k.Farrah.

      Padam
  2. Saya tak pernah dengar lagi lagu ini kak farrah,terima kasih atas perkongsian lirik :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. My pleasure! Kalau Nabihah suka lagu dari seberang, cubalah dengar :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Belum sampai Malaysia kot,...klik link kat atas tu kalau nak dengar ye

      Padam
    2. mungkin laa kan.. Eyda bukan ikut sangat lagu semasa.. ok kak Farrah nanti Eyda klik link tuh..

      Padam
  4. pun dah terbiasa sendiri ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi memang terbiasa sendiri :)

      Padam
  5. Tak pernah ku dengar lagu ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Owh... nanti nak dgr abe nak suruh dia komen hahahaha...

      Padam
  6. ingatkan lagu hindustan ka sebab nama dia govinda. heehehe erk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ngak! Ngak! Ini Govinda berdarah Indonesia :)

      Padam
    2. hahahah...dh agak...mesti Amy akan ckp camtu

      Padam
    3. Amy & Bollywood berpisah tiada! :)

      Padam
  7. ada jodoh sebenar yg sedang menanti.. cuma belum dipertemukan lagi oleh Dia. sedih juga lirik ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lirik sedih tapi lagunya rancak & catchy, Gee :)

      Padam
  8. Govinda? xpenah tahu pulak kewujudannya..kalau pelakon hindustan tu tau la..hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah sisi JM pun pernah tulis komen begini dulu. Ini Govinda passport Indonesia. Popular dgn lagu Mantan Terbaik & yang tulis lagu 'Terbaik Bagimu' nyanyian Datuk Siti :)

      Padam
  9. igt td govinda pelakon bollywood tu ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan. Govinda tu tak leh nyanyi :)

      Padam
  10. Balasan
    1. Hihihihi dah terbiasa nak buat camner :)

      Padam
  11. nnt nk dgr tgk.. saya dgr ja lagu..lirik bukan tau

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah dgr...nk tgk pulak..ni nk dgr ke nk tgk hehehe...lama x nyakat ZF

      Padam
  12. Govinda? ingatkan pelakon hindustan tu....terus teringatkan Amy J

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan. Ini Govinda seberang mari :)

      Padam
  13. Terbiasa sendiri? kasihan Govinda...asyik kena tinggal je..asyik sendiri je..JM kan ada :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. JM nak gi teman Govinda tu buat apa,...gi teman SS!

      Padam
  14. nanti wana nak dengar lagu ni.. :)

    BalasPadam
  15. Bila sebut Govinda terus terbayang aktor bollywood tu! Hahhaha

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...