Rabu, 30 September 2015

Just because you're mad,..



Just because you're MAD at someone,
doesn't mean 
you STOP LOVING THEM.


...even though that 'someone' in this case is a 'gatal gigi cat' with sharp teeth. 

18 ulasan:

  1. Balasan
    1. Hihihi jelingan mata tu yg mahal tu :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Perangai pun 'comel' menduga, Farah :)

      Padam

  3. amboiiiii cik yuri... garang bebenor tgk mukaaa... hihihihih.. ni stress pasal apa ni?? takleh makan ikan ke?? hihihih :D

    BalasPadam
  4. Alolo mata yuri mengoda sangat hahahhaha

    BalasPadam
  5. inilah cik Yuri yang dah menggigit jari Farrah.. jelling skit2 sudah laa Yuri..

    BalasPadam
  6. kalau marah pun, cepat je sejuk..sayu je muka Yuri..hihi

    BalasPadam
  7. Yuri..Yuri..nak pinjam bulu boleh ? hehehe

    BalasPadam
  8. betul ke "someone" tu si kucing?? hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Someone yang dalam hati dia ada taman.. he he eh..

      Padam
  9. Haipppp Yuri... Jangan noti2.. Babab kang... Ha Ha Ha....

    BalasPadam
  10. hahahahaha.. kita pun berapa kali kena cakar. rasa nak lepuk je kepala. tapi dah sayang punya pasal

    BalasPadam
  11. amboiiii..tajam betul jelingan matanyaaa....hahaha

    BalasPadam
  12. hahahah marah tndanya sayang kak farrah
    mmg kadang2 kite geram kan
    tapi nak buat cmne..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...