NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 30 September 2015

Just because you're mad,..



Just because you're MAD at someone,
doesn't mean 
you STOP LOVING THEM.


...even though that 'someone' in this case is a 'gatal gigi cat' with sharp teeth. 

18 ulasan:

  1. Balasan
    1. Hihihi jelingan mata tu yg mahal tu :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Perangai pun 'comel' menduga, Farah :)

      Padam

  3. amboiiiii cik yuri... garang bebenor tgk mukaaa... hihihihih.. ni stress pasal apa ni?? takleh makan ikan ke?? hihihih :D

    BalasPadam
  4. Alolo mata yuri mengoda sangat hahahhaha

    BalasPadam
  5. inilah cik Yuri yang dah menggigit jari Farrah.. jelling skit2 sudah laa Yuri..

    BalasPadam
  6. kalau marah pun, cepat je sejuk..sayu je muka Yuri..hihi

    BalasPadam
  7. Yuri..Yuri..nak pinjam bulu boleh ? hehehe

    BalasPadam
  8. betul ke "someone" tu si kucing?? hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Someone yang dalam hati dia ada taman.. he he eh..

      Padam
  9. Haipppp Yuri... Jangan noti2.. Babab kang... Ha Ha Ha....

    BalasPadam
  10. hahahahaha.. kita pun berapa kali kena cakar. rasa nak lepuk je kepala. tapi dah sayang punya pasal

    BalasPadam
  11. amboiiii..tajam betul jelingan matanyaaa....hahaha

    BalasPadam
  12. hahahah marah tndanya sayang kak farrah
    mmg kadang2 kite geram kan
    tapi nak buat cmne..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...