Ahad, 13 September 2015

Setia - Elizabeth Tan & Faizal Tahir (Easy Guitar Chords)


Kord Gitar dan Lirik Lagu Setia - Elizabeth Tan & Faizal Tahir
OST Drama Mencintaimu (TV3) 

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


C                           G
Selamat pagi sayangku
D                   Em
Apa khabar dirimu?
C                   G             D               Em
Maafkan andai mengganggu lenamu

C                               G
Andai pernah melukakan
D                             Em
Maafkan ku tak sengaja
C                           G       D      Em
Harus kau dan aku selalu bicara

(i)
            C        G   D
Kau tahu kau satunya
            C        G    D
Ku mahu kita selamanya


(Chorus)
                 G
Kau dan aku
                                  C
Mungkin tak sempurna
             Em
Kau dan aku
                             D
Tahu takkan mudah

                 G
Kau dan aku
                        C
Mahukan sempurna
              Em
Kau dan aku
                          D
Mengharap bahagia


(ii) 

G
Setia aku
D
Demi dirimu
Em
Setia aku
 C
Hanya padamu

C                            G
Andai hatimu berubah
D                         Em
Pasti ku cuba fahami
C                        G          D       Em
Tetap ku melangkah terus berani

 

Ulang (i) & (ii)


C              G
Terima seadanya
G                      D
Perbezaan kau dan aku
C                 Em
Biarpun apa saja
G                        D
Ku percaya kau setia



               Em
Kau dan aku
                            C
Mengharap bahagia


 

Ulang (ii)

G                       D
Setia aku demi dirimu
G                        C
Setia aku hanya padamu

C                              G
Selamat pagi sayangku
D                      Em
Apa khabar dirimu?



DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.


38 ulasan:

  1. Balasan
    1. Bolehlah buat dengar2 time boring kan :)

      Padam
  2. salam singgah petang FM...suka dengan lagu setia ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagu ni memang ramai orang suka, Diana. Lagi2 yg follow drama Mencintaimu :)

      Padam
  3. wah belajar koding lagu kan..bagus2 teruskan usaha ya

    BalasPadam
  4. langsung tak ada idea ... muka kelam macam mana nak petik gitar ni... kak farah...rakam satu... nak dengar

    okay sebelum kena bahan dengan sss sjm dan seangkatan dengannya... maksud saya ...
    petik gitar bagi ada bunyi yang munasabah dianggap menghiburkan ... bukan sekadar petik buat bising pastu kena kejar dengan jiran ....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi, panjangnya huraian! Nak akak main satu lagu kena jumpa in person :)

      Padam
  5. Ala mummy jarang ikut perkembangan muzik.. Asyik perkembangan anak2 je.. Keh keh keh Xpe nanti mummy dengaq na .. Mesti bestkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita serupa... heheheheh nanti kita cari n dengar lagu ni... rasanya kalau lagu faizal tahir mmg best ni...

      Padam
    2. Tak mengapa Mummy & Nora. Nanti bila ada kelapangan boleh cuba dengar :)

      Padam
  6. mcm pernah dgr lagu ni...tp xigt bunyi nya mcm mn...nk petik jari laaaa....hhahahaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahahaa oklah tu. Petik jari pun jadilah :)

      Padam
  7. Balasan
    1. Lagu FT memang tak menghampakanlah :)

      Padam
  8. saya tak pernah dengar lagi lagu ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. It's ok. Lepas ni kalau terdengar mesti Intan akan perasan, nilah lagu kat blog Farrah tu :)

      Padam
  9. rasanya best lagu nih.. ingat2 lupa dah,,

    BalasPadam
  10. lirik lagu tu...dua tiga ayat dan patah perkataan je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lirik bajet namanya sis. Mudah sikit orang nak hapal :)

      Padam
  11. tak pasti penah dengar ke idak lagu ni

    BalasPadam
  12. suke lagu nie..
    sbb dengar kat cerita tv3 tu..
    ehh cerite ape ea
    lupe da
    jhahaahah

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...