728 x 90

Selasa, 1 September 2015

Tetamu Hebat Ogos




;)


60 ulasan:

  1. hebat diorg semua ni masih belum lagi boleh lawan... hihihihih.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi memang hebat,...tu yg tak abis2 loading tu ;)

      Padam
    2. hihihihi.. aihhh terkena plk... aduhai... :')

      Padam
  2. Wahh... hebatnya tetamu2 August FM...tahniah kepada semuanya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik tetamu hebat ogos still 'loading' :)

      Padam
  3. tahniah kpg tetamu2 hebat bln Ogos..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heeee,..tetamu2 hebat belum buat appearance lagi :)

      Padam
    2. tunggu dua tiga hari baru abes loading =P

      Padam
    3. Kihkihkih gigih nak mengira ni. Siap kuar sempoa ;)

      Padam
    4. keputusan juri adalah muktamad..surat-menyurat tidak akan dilayan

      Padam
    5. garang kakak atas ni =P hahaha..

      Padam
  4. Kenapa x nmpk apa2?
    Dok loading je...

    Haha... kak farah ... kak farah ... sentiasa penuh kejutan...

    BalasPadam
  5. hahaha banyak sngt le tu nak dikira.. hahaah smpai loading kan.. syukur x jem =P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Komennya bergantang-gantang...tu yg loading je. Cukup time baru kebabooom!

      Padam
    2. bukan takat KL jam, kat blog ni pun jam jugak..

      Padam
    3. hehehehe today i datang lapor diri lagi.. i rajin la today nak terjah.. tapi i malas up entry..
      sabaq la dulu.. nanti i buat entry..

      Padam
  6. eyja terkena akhirnya, hampeh... kita asik refresh jer.. malu !!!!!! masuk dalam selimut. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak tarikkan selimut. Cakkkkkkk! Berapa kali agaknya refresh tu? :)

      Padam
  7. Kekeke..tertipu wana dengan loading tu.. ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi loading dan loading lagi :)

      Padam
  8. Ni nak buat magic show ke pe nih? Loading tak abis2...
    * Nak soh warden belikan popcorn... he he he....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Magic tak? Magic tak?
      Popcorn nak perasa apa? Tapi tak leh yang rich sangat,...nanti Warden Jari Manis marah sebab langgar pantang ;)

      Padam
    2. Dah 80 juta kali loading x abis2... Ini bukan magic ni tragic... Kah kah kah...

      Padam
    3. kalau SS mkn popCORN JM x larang...kalau SS minum AIS mmg nk kena SEBAT!

      Padam
  9. hahaha penat tunggu loading ni.. hebat sungguh kesabaran ku.. ekekekekek

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaha, bertabahlah wahai Ena ;)

      Padam
  10. ahahaha..Farrah..farrah...ada je idea dia kan..sis JM tunggu lama jgk..pesal x muncul2 lagi..GIMIK rupanya...sabar je lah

    BalasPadam
  11. berapa lama mau tunggu nih ahahah....sweet tau!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah tak payah tunggu lagi....entri sebenar dah keluar :)

      Padam
    2. Ni namanya balas dendam sebab jay emm pon suka buat org tertunggu2 entry baru... Kah kah kah... Rasainnnnn lorrrrgghhh... He he he...

      Padam
    3. Dah x de idea nak tulis...SS tolong JM boleh?

      Padam
  12. wah bukak dari semalam sampai hari nih tak abis loadingnya.. huhuhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fuyyoooo! Sampai dua hari tak abis2 loading ye eyda :)

      Padam
    2. Mesti bil letrik tinggi bulan nih! Ha ha ha...

      Padam
    3. bukan bil elektrik jer yang tinggi, data pun cepat jer nak menghabiskan dirinya..

      Padam
  13. hahahaha...sabo jer lah...

    kak farah ...kak farah ...

    BalasPadam
  14. ceh, tertipu I.. haha.. dok tunggu2 tak muncul2.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kihkihkih I dah letak 'wink wink' kat bawah tu :)

      Padam
  15. surprise sungguh sapalah ada dlm senarai tu.. nama I macam terkeluar carta ja

    BalasPadam
  16. aiseh farra..pandai na buat trick...

    BalasPadam
  17. nasib baik bukak lambat, selamat saya dari 'tertipu'..hihihi

    BalasPadam
  18. Hahahaha kezutan sokmobkak farah ni

    BalasPadam
  19. Bulan ni jatuh kecubdang mood BW berkurang la

    BalasPadam
  20. Nak kata internet ekin slow tak rupa kak farah nak buat gimik ya...

    BalasPadam
  21. sy igt loading kt atas tu x bergerak ;-)

    BalasPadam
  22. Hahaha...puas tunggu, sampai bila pun xkan timbul...hahaha

    BalasPadam
  23. patutlaaa haritu bukak xdpt2...igtkan internet connection yg prob...rupa2nye loading sampai laaaa niii....hahhahhaha

    BalasPadam
  24. hebat sangat tetamu2 hebat ni. hehe

    BalasPadam
  25. hihihihi.. loading je.. brapa kali refresh dah.. rupanya memang gitu

    BalasPadam
  26. ayu punya la 10 minit tgu nape la loading je ni
    ishhhh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...