Jumaat, 2 Oktober 2015

My Minions - Tetamu Hebat September





...........
...........
...........
...........
...........
...........
...........
...........


Dengan gembiranya, saya memperkenalkan minion-minion hebat saya untuk bulan September!





Terima kasih tidak terhingga kerana tak jemu-jemu datang memeriahkan blog saya. Seperti biasa, Sis JM dan SS dah macam melekat di posisi masing-masing. Ekin (Cik Ash) mula-mula nombor 3, tetapi apabila saya balas-balas komen, baru perasan banyak komennya yang sama ter-publish dua kali. Kita juga ada Ikhwan, muka baru yang berjaya mendaki tangga carta. Jangan buli Ikhwan ye. Satu-satunya jejaka Tetamu Hebat September.

Kepada yang lain, (kalian tahu kalian siapa), saya juga hargai setiap kunjungan, komen dan interaksi kita. Tak tersenarai di sini, tak bermaksud saya buat bena tak bena. Insya-Allah, saya akan datang menziarah buat lawatan sambil belajar! Domo arigato!

Seperti yang saya nyatakan  di sini, saya sedang berusaha buat/beli/kumpul hadiah-hadiah untuk kalian. Insya-Allah, bulan Oktober dan November nanti saya akan ada banyak masa terluang. Bolehlah kalau nak berkraf, buat something special untuk teman-teman maya saya. Jika ada rezeki dapat hasilkan banyak gifts, maka ramailah yang akan merasa. Harap bersabar ye :)


Pssst! Masuk gear, nak mulakan misi blogwalking! Jari-jemari dah sihat kan,.. ;)

126 ulasan:

  1. fuhh.. ada jugak..last pun last laaaa...
    ada jugak sangkut jejaka sorang.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sibuk-sibuk pun, sempat lagi tu pahat nama. Ada, si jejaka biar hadi hulubalang tower jap :)

      Padam
  2. Jay Emm tolong pegang sepanduk 'Stay Strong' for SS... Ha Ha Ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS tak boleh pegang sepanduk, kang terlucut tuala..haha

      Padam
    2. untungla SS ada JM tlg pegang sepanduk hahaha

      Padam
    3. SS kena stay strong. Ramai orang sayang! Opps memang tak leh pegang sepanduk pun. Tangan kena pegang towel kejap2 :)

      Padam
    4. bhahahaha alaaa terlucut pun xpa.. eeh =P

      Padam
    5. kalau terlucut kulihat kuning lah..bukan ku lihat hijau...

      Padam
    6. Ramai yang segar bijik mata kalau terlucut :)

      Padam
  3. Ohhhh! My God! Apsal SS seksi sangat... Ouchhhh Ouchhhh... Towel!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahaks! Memang yg nak tertayang montot tu saya pilih khusus utk Kanda SS! Baik2 pegang towel tu ye!

      Padam
    2. Siti Yang Menaip jangan nak intai SS ok! Ha Ha Ha...

      Padam
    3. Kannnn towel montot... hahaha

      Padam
    4. nasib baik I dok jauh sebelah sana.. idak nak intai..haha..dengan gaya ganas camtu..

      Padam
    5. Syida dan Huda boleh sangat nak ngintai tu. Clear view dari atas!

      SS, SYM dah tak peduli dunia keliling dah. Dalam kepala dia, minyak hitam! Minyak enjin!

      Padam
    6. cekcinya SS... Phewittt ! naik ketumbitlah semua yang kat atas tu..hehhhe

      Padam
    7. Nanti SS tiup bangsi hikmat butakan mata u'ouls... keh keh keh..

      Padam
    8. Opps!! malu titew tau...ternampak pulak dari atas tu.. :P

      Padam
    9. @Mummy Julia - hahahah berbaloi kena ketumbit tengok SS menyeksi :)

      @SS - amboi, pakai bangsi hikmat tuh! Larikkkkkk!

      Padam
    10. hoi x kuasa nak jeling.. u laaaaa tak malu bertowel lak bagai orang dok amek gambaq..

      Padam
    11. ehemmm....titew dr atas nmpak SS kt bawah....malu tutup mata.....kah kah kah

      Padam
  4. Siti Yang Menaip tu buat apa? Merajuk lagi ke dia? Ke mengamok tak abis? Keh Keh Keh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu tengah nak cungkil locker oranf, nak cari minyak hitam ke minyak enjin...pas ni leh sambung mengamuk! ;)

      Padam
    2. Cik manisah dah sinsing lengan ni...

      Padam
    3. Sss... buat apa tu...

      Towel? Baru balik swimming?

      ***Abes lah... jap g kna bahan lah ni

      Padam
    4. Hahahaah cubalah tanya SS buat apa kalau berani!

      Padam
    5. SYM tengah cari inspirasi nak update blog..hehehe

      Padam
    6. SS baru pakai towel... U'ouls dah GHAIRAH! Kalu tak pakai apa2... Ntah camne ropeeerrr... Kah Kah Kah...

      Aikkk minyak baru naik sehari SYM dah mengamuk? keh keh keh...

      Padam
    7. Tu nasib baik pakai towel. Kalau dak, habis paparazi mamarazi semua datang carik.
      SYM mengamuk bukan sebab minyak.....ada sebab-musabab lain tu. Kita kasi dia bertenang dulu....ini pesan daripada warden nih! ;)

      Padam
    8. Alaaaa... Dia cakap nak merajuk 2 ari je... Ni dah masuk 3 ari... SYM... I miss you! He He He...

      Padam
    9. ahahaha overlaaaa orang atas ni =P hahaha.. tau pun rindu..
      kuat sangat buli orang..

      Padam
    10. Kalau lama lagi CT merajuk, confirm SS nyanyi lagu gurindam jiwa ala2 Nordin Ahmad :)

      Padam
    11. SS...kalau terlepas pegang towel terus buta mata yang nampak...kah kah kah

      Padam
  5. Ikhwan Yusuff tu bukan anak Yusoff Taiyop kan? He He He...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehhh.... yelah... company ayah saya..hihihiih :P

      Padam
    2. Bukannnn...bukan....errr tapi saya kena confirmkan balik nih...

      Padam
    3. Dia buat dah... buat dah... nk mmbahan ikhwan

      Padam
    4. Kalau ye, akak kena minta peanut candy yusoff taiyob banyak2!

      Padam
    5. ikhwan yusuff mesti terror bisik... he he he...

      Padam
    6. Adoyaiiii! SS kalau bab nak membahan orang,...

      Padam
    7. hahahaha.. Nak dengar ke SS???? bukak je utube type yusoff taiyob, suara latar tu suara sy lah tu.. :P

      Padam
    8. habislah kau Ikhwan.. habislaaaa.. SS dah mark nak buli kau pulak..

      Padam
    9. Ikhwan dah jadi target SS,...selamatlahhh ;)

      Padam
  6. Ehh ada 3 orang jumlah komen sama... Dah macam madu tiga... keh keh keh...
    ikhwan yusuff (60)
    Deanna Morni (60)
    Cik Mimie (60)

    BalasPadam
    Balasan
    1. 2 madu le SS, ikhwan sang suami Deanna&mimie yg b'madu tp xtau sape is3 p'tama&ke-2

      Padam
    2. madu tiga?????? Rasanya kalau letak kembar 3 lagi ok.. krik2x.. =..=

      Padam
    3. Dengar2 minions sekalian jangan buli ikhwan yusuff tu.. Nanti report kat Mrs, Gru... hihihihihi..

      Padam
    4. Aipppp! Jangan buli Ikhwan!
      Hahahaah analisis CikNa kelakau. Betullah. Tak jadi lagi madu tiga. Baru madu dua. Tapi kembar tiga macam si Ikhwan cakap pun best gak. Patut susun diorang bertiga berderet kat depan :)

      Padam
    5. Hahahaha...kembar pun boleh :) hehehe

      Padam
    6. kembar yg terpisah.. hihihihihih :)

      Padam
    7. Okey... Madu madu tuu lawak.... Hahaha Belum apa apa dah kena buli XD

      Padam
    8. Itulah kan,..ada idea lak tu si tukang bulinya ;)

      Padam
    9. alamak...bermadu kah???? kah kah kah....xpe..titew minum madu setiap hari...baik utk kesihatan...hahhahahaha

      Padam
  7. Whattttt.... i cant believe this...

    How could u SYM... how could u....

    Hwaaaaaaa......

    Nanges nanges nanges....

    Tak puas hati...

    Sss... amacam... blh lesing tak?
    Hahaha....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lesing laju2 skit... he he he...

      Padam
    2. Aipppppp! Jangan buli adik CT! Warden marah nantik! Cik Manisah Lesing tak jahit baju ka hari ni? :D

      Padam
    3. bhahahah.. Kak Manisah kena ada semangat yang jitu dan gigih untuk merampas takhta i..
      hahaha..

      Padam
    4. Selamat maju jaya, Cik Manisah! :)

      Padam
  8. Alhamdulillah dan tahniah kepada semua...mereka memang hebat2 belaka.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Diana pun tak kurang hebatnya. Tiap2 hari datang singgah sini :)
      Terima kasih banyak2 ye,..

      Padam
  9. wahhh untungnya jadi minions.. ! jeles mummy.. :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bulan Oktober giliran Mummy plak... Ada bran? ke bra je? he he he...

      Padam
    2. kaknoor pun jeles gak ni SS
      tapi sentiasa sedar diri jarang berada di angkasa raya ni

      Padam
    3. @Mummy Julia - 12 kekosongan utk bulan Oktober masih available. Ada BRAnni? ;)

      @SS - amboi, SS,..mencabar mummy julia nampaknya :)

      @Kak Noor - Mak Tok busy incharge kitchen,..manalah ada masa nak bersiaran di angkasa raya :)

      Padam
  10. Creative kak Farrah edit gambar minions ni, Semua pun comel sangat! :D
    Tahniah semua yang tersenarai. Saya memang tak akan mampu tersenarai sebab tak mampu nak komen banyak-banyak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mintak tolong Jari Manis... he he he...

      Padam
    2. Kena berguru dengan Jari Manis dan pakai towel tuh
      Heheheh tak apalah Farah. Tak semestinya kena komen banyak2 baru kira dihargai kan :)
      Setiap orang ada keutamaan yang berbeza,..

      Padam
    3. hahhahaha.....lama x jumpa Jari yang manis tu di alam maya ni....mesti JM pun jeles coz SS ada towel....hahaaha

      Padam
  11. cutenya Minion tuh.. nak copy untuk simpanan laa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan,..silakan...buat macam tower sendiri ye :)

      Padam
  12. minion saya muka blur..hahaha, memang sesuai!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Diri sebelah ikhwan yusuff.. he he he...

      Padam
    2. Kan kembar komen namanya :)

      Padam
    3. Cik Sal boleh lah main bisik2... Keh Keh Keh...

      Padam
    4. Kahkahkah ini kelakar! SS tak abis2 membahan :)

      Padam
  13. ana dah tak mampu dok dalam carta dah sekarang hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa. Ana dah sudi singgah ni dah lebih daripada cukup :)

      Padam
  14. Wah, comel sgt2 semua minion ni...suka2 :) hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks ye Cik Mimie. Rajin corat-coret di sini :)

      Padam
    2. Sama-Sama Kak Farrah sayang :)

      Padam
  15. Hahaha..awat la lidah Cik Mimie tu..malu tertengok SS buka towel agaknya..hahahaha pfftttt :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi syok tengok SS kottttt ;)

      Padam
    2. Haiippp Cik Mimie... Mataaaa tuuuu mataaaa tu kat manaaaaa tuuu?

      Padam
    3. Kak Farrah : Hahahaha...syok apanya, rasa nak pengsan dah tu..hahaha

      SS : tertengok...x sengaja...ya ampunnnn...hahahaha

      Padam
  16. tahniah utk semua pemenang nya salute lah pad ayg rajin mengomen tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mereka ni memang awesome, Kak Noor! :)

      Padam
  17. btw cantik semua nya minion tu kaknoor tukang pandang je lah farah hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe...Kak Noor boleh jadi pengetua utk minions :)

      Padam
  18. Balasan
    1. Kebetulan dalam poster tu ada 12 minions :)

      Padam
  19. tahniah semua..memang JM tu hebat blogger travel..akan klik laman mereka ya F

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih juga buat Cikgu Etuza atas kunjungan dan komen2 yg ditinggalkan.

      Padam
  20. minion Eyda muka tersenyum.. macam Eyda laa suka tersenyum.. apapun minion memang comel..

    BalasPadam
  21. chomellnya minion2 sis :)
    hihik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Minions2 ni pandai komen banyak2 :)

      Padam
    2. tu lah, rajin diorang komen.. hehe

      Padam
  22. aahhaha geram pulak tgk minion ni.

    BalasPadam
  23. Balasan
    1. Yeayyyyy! Zarul is back! Bila nak update blog? Winduuuuuu :)

      Padam
  24. ceq sukaaaaaaa SS kat yang lap montot tu.. hahahaha kena sangat =P
    walaupun ceq nye minion tak nampak muka tapi xpa.. ceq tetap bangga tersenarai disini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hamba pacar yg hina ini amat berbesar hati kerana tuan hamba sudi berkunjung ke mari ;)

      Padam
    2. Siti Yang Menaip sudah tuko Siti Yang Membaiki... Baiki pintu... Hoiiiii! Nak jadi aci2 bukak pintu ke? Keh Keh Keh...

      Padam
    3. Banyak betul nama SYM ni ye... :D

      Padam
  25. tahniah semua.. wahhh muka2 yg nina kenal. ehhe

    BalasPadam
  26. Tahniahhhhhhhhhhhhhh.... Hehehehe Rajin rajin semuanya :) Keep blogging !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mereka ni memang wajah2 rajin komen, KTC :)

      Padam
  27. Oh ye... Saya suka cara akak... Kreatif... Comel jer siap letak minion macam tuu XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bulan ni kita bagi diorang jadi minions comel :)

      Padam
  28. hahahahaha. comel gila!!! kak Farrah memang kreatif la!! jeles sangat!!!!

    tahniah nama yang tersenarai. alhamdulillah. kita baru lepas abes thesis

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amyyyy! Rindunya! Alhamdulillah,...mesti lega dah habis thesis kan. Nanti akak jengah Amy ye :)

      Padam
  29. chomelnya la.... tahniah semua... mmg rajin2 dorang ni... heheheh

    BalasPadam
  30. Xpe turun no 3 ok jah... cik ash udah tergelam di lautan lps ni hahhaahha xde dalam senarai top blog akak kut

    BalasPadam
  31. tahniah semua.
    tak terkejar aida mengkomen kat sini sehebat uolls :) hi hi hi...
    tahniah juga farrah :)

    BalasPadam
  32. Tahniah kepada semua.. Semuanya hebat.. ;)

    BalasPadam
  33. Sal....nape muka sedih jer tuhhhhh..sebab xleh panjat ehhhhh....hahahhaha

    BalasPadam
  34. QA@Suida....siap flying kick lagi...abis laa berterbangan org kt sebelah....hahahahha

    BalasPadam
  35. sy masih blur...apa yg sy buat kat atas loker tuhhhhh.....berkuntau ka??? hahahhaa....takut runtuh loker tu kalau sy dok lama2 atas tuh.....kelakar...kah kah kah

    BalasPadam
  36. aip aippp kenapa kakanda kak farrah tu seksi sgt tuu...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...