728 x 90

Khamis, 19 November 2015

Kord Inspirasi - Faizal Tahir dan Hafiz Suip (Easy Chords)

Kord Lagu dan Lirik Inspirasi - Faizal Tahir dan Hafiz Suip (Tribute to Dato' Siti Nurhaliza)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

(Intro)
C Am F

C Am F G
Andai ada berjuta yang datang mencuba
C Am F G
Kau tetap satu menawan hati semua
F Am Dm                     
Selamanya tersemat dalam persada
F Am Dm G
Cahaya bersinar teristimewa

(Chorus)
C Am F C     
Inspirasi tetap teguh berdiri
F Am Dm G
Dalam gelap kau tetap menyinari
C Am F C
Hanya satu persona tiada ganti
F Dm G C
Engkau bintang kau tetap menyinari
F Dm G C 
Engkau bintang kau tetap menyinari


C Am F G
Berlalu bergenerasi terus memberi
C Am F G
Takkan sama tiada ganti tetap berseri
F Am Dm
Selamanya tersemat dalam persada
F Am Dm G
Cahaya bersinar teristimewa

Ulang (Chorus)

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya. 



26 ulasan:

  1. ok.... saya baca lirik je.... nanti kita berkolaborasi kak Farrah.. saya nyanyi akak petik gitar... confirm meletop bak adam&stacy..hihihiihihih

    BalasPadam
  2. rindu nya nak singgat blog akak ! ^^ baru beberapa hari tak bukak blog :)

    BalasPadam
  3. Weewiiittt ~~ ada orang nak buat lagu untuk Firah tak... ?

    ngeh2

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak FMF ~~

    Good morning... have a good day to you...

    BalasPadam
  5. Klu pandai main key memang seronok.. Wawa penah belajar mase darjah 1 dlu dgn cikgu singh.. Garang sangat cikgu tu, sampai skang igt.. Hihi

    BalasPadam
  6. xpernah lg dgr lagu ni farrah....nnti nk search lah hehhehe

    BalasPadam
  7. kenapa tribute tu CT Nurhaliza ? kenapa kenapa ?? isk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kenapa? nak Tribute to CT Yang Menaip ke? ;p

      Padam
    2. mestilah Tibute to CT Nurhaliza..dia kan LEGEND

      Padam
    3. eeeeh.. Siti Yang Menaip pun boleh nyanyi tau.. cuma lepas tu ribot la.. hahaha..

      Padam
    4. Ribut banjir petir ... salji pun hado...

      Bahaya.....

      Padam
  8. erm.... dulu masa sekolah menengah cita2 akak nak jd music engineer sbb akak minat seni.... tp after form 5 br belajar music msk kelas organ, kelas melukis.... bila dh tua ni no more...

    BalasPadam
  9. farah,
    buatla video klip awak petik gitar. asyik baca awak Nye entry code guitar je.
    saya minat,kagum dan suka orang² yang pandai main gitar ni

    BalasPadam
  10. rajin F belajar kod lagu ya..agaknya pandai nyanyi juga kan...

    BalasPadam
  11. LIRIK LAgu tu pun sesuai sgt untuk Dato CT

    BalasPadam
  12. lagu yang mana nih.. nak kena search laa cari..

    BalasPadam
  13. Aiza tak pandai baca kod gitar tu.. Hehe.. Maklum la bukan orang muzik..

    BalasPadam
  14. SS nak tujukan lagu ini utk Jay Emm... He He He...

    BalasPadam
  15. tgk kord je pon ayu dah pening kak farrah
    tgk lirik je ayu pandai

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...