Mungkin Saja - Janna Nick (Easy Chords)

Sabtu, April 09, 2016

MUNGKIN SAJA - JANNA NICK (Easy Guitar Chords)
OST Suami Tanpa Cinta




(Intro)
Am F Dm E
Am F Dm E

Am F Dm G
Berlegar-legar bermain di mataku
Am F Dm E
Berdebar-debar degup jantungku
Am F Dm G
Makin lama makin ku rasa rindu
Am F Dm E F G
Makin lama makin tertarik padamu


(*)
C Am
Mungkin saja
F G
Dia mencintaku
C Am
Dan mungkin saja
F G
Sekadar temanku
Am F
Oh keliru
Dm E F
Bila dilamun cinta
G Am F Dm
Aku tak tahu
E Am F Dm E
Ku tak tahu

Ulang (**)
Am F Dm G
Sekadar hello bisa membuat ku gamam
Am F Dm E
Dengan senyuman aku bagai di kayangan
Am F Dm G
Bagaimana harus ku luahkan kata
Am F Dm E
Bagaimana aku sudah jatuh cinta
F G
Oh oh oh oh


Ulang (*)

C
Satu, dua, tiga kali
G
Jatuh cinta jatuh hati
Am G
Aduhai apa dah jadi
F
Mungkin tidak mungkin iya
G
Mungkin juga sama-sama
F E
Mungkin masih malu kata cinta


Ulang (**) dan (*)


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan mendapatkan lagu, nada dering atau 'caller ringtone'  di platform digital yang sah agar mereka dapat terus berkarya.

16 ulasan

  1. Suka lagu ni! Dan sekarang tengok drama sebab suka dengan hero dan heroin :)

    BalasPadam
  2. suka lagu nih.. selalu pasang. huhuhu

    BalasPadam
  3. Saya pun suka lagu ni, k.Farrah.
    Pagi2 layan kat hot fm masa driving.

    BalasPadam
  4. rmai pulak pelakon jadi penyanyi sekrg.. untung ler diorg kan..hihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalu pelakon jadi penyanyi... Penyanyi jadi banyak.. He he he

      Padam
  5. baru sekali dgr lagu ni.. oklah best.. :)

    BalasPadam
  6. nak karok lagu nilah nanti..

    BalasPadam
  7. HH suka lagu ni... SS pon dah terikut

    BalasPadam
  8. salam , nampak je akak post pasal lagu ni , yana terus ke youtube

    BalasPadam
  9. tapi dok keno nge jiwo ambo, hehhe

    yana kureng sikit lagu ni

    BalasPadam
  10. sis JM tahu pasal lagu ni pas kuar JJCM ngan SS n HH..si HH suka sgt dgr lagu ni siap di ulang2 play..terikut tersuka jugak..pastu sama2 ambik rentak n nyanyi sama ngan HH heeee

    BalasPadam
  11. tapi suara kek LAUT....suara SS merdu

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.