I Am A Fool

Jumaat, Disember 17, 2021

Fool Aina Abdul Chords | Dua tiga hari ini memang asyik hum lagu terbaharu daripada Aina Abdul, Fool. Lagunya sangat catchy. Teringat-ingat di kepala. Tahu-tahu dah ternyanyi sekali! Memang sakit telingalah insan-insan di sekeliling saya. Sekejap dengar saya berdengung (konon hum melodi Fool tak nak ganggu orang), tiba-tiba kena tadah telinga dengar saya nyanyi I'm a fool, fool, fool ulang-ulang hahaha.

Berbanding lagu Maybe/Kelip-kelip yang tidak kurang menarik dan rancaknya, saya lebih gemar Fool. Mungkin kerana gubahan melodinya lebih santai dan senang diterima telinga.

Kord gitar Fool di bawah telah saya transposed ke versi yang lebih mudah. Easy chords. Selamat berdendang!


Kord Gitar From FAMF Tower

Kord Gitar dan Lirik Fool - Aina Abdul (Easy Chords) 

Gubahan: Aina Abdul, Sarry Khaled 


[Intro]

Am Dm F E


[Verse 1]

Am Dm

You're indecisive makes me bleed

F

To love or to hate me

E

You can't even see


Am Dm

I hate to say that I knew it 

F

but when there's me and you

E

There she is too


[Pre-Chorus]

Am Dm

Little white lies got me fooled

Dm F 

Now I'm alone locked in my room

E7 E

I'm lonely caught in my blues

Am Dm

Your dirty lies on a loop

Dm F 

I can't see and I can't move 

E

You got me up in my mind


[Chorus]

Am Dm

Yeah I'm a fool, fool, fool

F

Yeah I'm a fool, fool, fool

E

I'm a fool for you


Am Dm

Yeah I'm a fool, fool, fool

F

Yeah I'm a fool, fool, fool

E

I'm a fool for you


[Verse 2]

Am Dm

You're indecisive makes me bleed

F

To love or to hate me

E

You can't even see


Am Dm

I hate to say that I knew it 

F

but when there's me and you

E

There she is too


[Pre-Chorus]

Am Dm

Little white lies got me fooled

Dm F 

Now I'm alone locked in my room

E7 E

I'm lonely caught in my blues

Am Dm

Your dirty lies on a loop

Dm F 

I can't see and I can't move 

E

You got me up in my mind


[Chorus]

Am Dm

Yeah I'm a fool, fool, fool

F

Yeah I'm a fool, fool, fool

E

I'm a fool for you


Am Dm

Yeah I'm a fool, fool, fool

F

Yeah I'm a fool, fool, fool

E

I'm a fool for you


[Bridge]

Am Dm

Eh, eh, eh, eh, eh

F

Eh, eh, eh, eh, eh

E

Eh, eh, eh, eh, eh   2X


[Chorus]

Am Dm

Yeah I'm a fool, fool, fool

F

Yeah I'm a fool, fool, fool

E

I'm a fool for you


Am Dm

Yeah I'm a fool, fool, fool

F

Yeah I'm a fool, fool, fool

E

I'm a fool for you.



6 ulasan

  1. ooo x tahu pun dia ada lagi baru hehe.
    nak kena dengar nie.. =P

    BalasPadam
  2. Aina Abdul, nama yang sedang meningkat naik!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagi akak dia ni salah seorang penyanyi muda yang berbakat ­čśŐ

      Padam
  3. Belum dengar lagu ni lagi. Baru tahu ada single baru Aina Abdul.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah… akak pun baru tahu. Rasa macam baru je dia released single yang gabung 3 lagu dia tu…

      Padam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.