728 x 90

Jumaat, 21 Februari 2014

Fonts Embelishments for Crafts

Saya suka kalau kad-kad yang saya buat ada sentuhan 'fonts alphabets'. Macam dekat bawah ni :)


So, untuk 2014, saya sempat borong 'fonts embelishments' for all my future crafts projects. Tak kisahlah untuk kad atau scrapbook. As usual, nak dapat 'good bargain', saya shopping di POPULAR.

Pelbagai jenis fonts untuk projek-projek saya!

Di bawah label POPArtz, POPULAR turut keluarkan 'Fonts Sticker Book'. Satu buku RM4.90. Banyaklah juga pilihan fonts yang ada. Sticker book ni bukan sahaja sesuai untuk 'papercrafts', guna untuk projek sekolah anak-anak pun cantik...buat cover folio ke,...siapkan homework kelas seni ke...jangan dibuat tempek-tempek sesuka hati kat dinding sudah!

 

10 ulasan:

  1. suka tengok benda2 macam ni, tapi tak reti nak buat..hehee..btw kita dtg isi tabung nn awak

    BalasPadam
  2. wahh.. comel lahh.. i like <3 ^^

    BalasPadam
  3. @Sue Bee thanks SueBee, nanti kita dtg jenguk dapur SueBee pula ya :)

    BalasPadam
  4. @hudaadiaries akak memang geram kalau tengok mende2 nih, huda.

    BalasPadam
  5. aarrr cantik2...hmmm...
    seronok tengok akak...from your posting i can feel that you are enjoying every bit of your life :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh alhamdulillah, Nad. Enjoy seadanya :)

      Padam
  6. suka tengok benda cantik2 macam ni..

    BalasPadam
  7. cantiknyaaa. hhhehe stalk Farrah sampai entry lama >,<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe Hai Mommy Cici,..jauhnya menggali sampai ke sini :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...