NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Sabtu, 22 Februari 2014

Arjuna Beta - Fynn Jamal (Easy Guitar Chords)

Yeayyy! M tunaikan janjinya untuk hantar guitar chords lagu ni supaya saya boleh nyanyi-nyanyi pada hujung minggu. Enjoy!

Arjuna Beta - Fynn Jamal (Easy Guitar Chords)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


(Intro) Am

Am Dm
takkanku biarkan
F C G
walau ribut menyentakmu yang tidur,
Am Dm
datang petir menyambar
F
jengking dan ular
C G
bonda takkan berundur.

Dm F
nyamanlah arjuna beta,
C G
mimpikan yang indah saja,
Dm F
nanti bila kau buka mata,
C G
semua tak serupa.

Am Dm
kan ada satu ketika
F C G
kau tak tahu mana nak pergi,
Am Dm
jalan betul, anakanda,
F
tak jelas mata
C G
ambil yang sarat duri.

Dm F
hiduplah arjuna beta,
C G
biarkan jasad yang luka,
Dm F
selama tuhanmu ada,
C G
takkan engkau tercela.

C G
ngeri tak terbayang mata,
Dm F G
bonda takkan ada sentiasa,
C G
nanti moga kau tak lupa,
Dm F G
bonda memujukmu, anakanda.

Dm F
hiduplah arjuna beta,
C G
biarkan jasad yang luka,
Dm F
selama tuhanmu ada,
C G C
takkan engkau tercela.


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.





7 ulasan:

  1. @Zie Madini Setakat petik keluat bunyi tu bolehlah hihihi

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Intro: D U DDU DDU DD
      Verse: D U D U D U DD
      Chorus: DU DD DU DDDU

      Padam
    2. Best lagu arjuna beta .

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...