Fonts Embelishments for Crafts

Jumaat, Februari 21, 2014

Secara peribadi, saya suka andai kad-kad yang saya buat ada sentuhan fonts alphabets. Macam dekat bawah ini: 


So, untuk 2014, saya sempat borong 'fonts embelishments' for all my future crafts projects. Tak kisahlah untuk kad atau scrapbook. Seperti biasa, jika nak dapat good bargain, saya beli belah di POPULAR.

Pelbagai jenis fonts untuk projek-projek saya!

Di bawah label POPArtz, POPULAR turut keluarkan Fonts Sticker Book. Satu buku RM4.90. Banyaklah juga pilihan fonts yang ada. Sticker book ni bukan sahaja sesuai untuk papercrafting, guna untuk projek sekolah anak-anak pun cantik ... buat cover folio ke ... siapkan homework kelas seni ke ... jangan dibuat tempek-tempek sesuka hati dekat dinding sudah!

Fonts Sticker Book
 

10 ulasan

  1. suka tengok benda2 macam ni, tapi tak reti nak buat..hehee..btw kita dtg isi tabung nn awak

    BalasPadam
  2. wahh.. comel lahh.. i like <3 ^^

    BalasPadam
  3. @Sue Bee thanks SueBee, nanti kita dtg jenguk dapur SueBee pula ya :)

    BalasPadam
  4. @hudaadiaries akak memang geram kalau tengok mende2 nih, huda.

    BalasPadam
  5. aarrr cantik2...hmmm...
    seronok tengok akak...from your posting i can feel that you are enjoying every bit of your life :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh alhamdulillah, Nad. Enjoy seadanya :)

      Padam
  6. suka tengok benda cantik2 macam ni..

    BalasPadam
  7. cantiknyaaa. hhhehe stalk Farrah sampai entry lama >,<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe Hai Mommy Cici,..jauhnya menggali sampai ke sini :)

      Padam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.