728 x 90

Isnin, 4 Januari 2016

Tetamu Hebat Disember 2015

Assalamu'alaikum,
Selamat Memulakan Minggu Baru untuk 2016!
Selamat Kembali Bertugas
Selamat Kembali ke Sekolah!


Ada lagi urusan 2015 tak langsai. My Tetamu Hebat untuk bulan terakhir 2015. Sebenarnya nak buat entri ni beberapa hari lepas lagi tetapi tak dan. Sempat printscreen nama-nama pengomen tegar dan lepas tu terus sibuk dengan kerja-kerja lain ;)

Hari ni mengemas bilik kraf. Update inventori lah konon-kononnya. Nak sediakan ruang untuk barang-barang baru yang bakal masuk. Antara yang jenuh nak kemas ialah koleksi kertas dan pen-pen saya. Oh, lepas tu jumpa pen Monami yang baru saya beli. Tak cuba pun lagi dakwatnya. Oleh itu, saya guna nama tetamu hebatlah untuk 'cuba try test' pen ;)

TETAMU HEBAT DISEMBER 2015

Maaf. Kualiti gambar lebih kurang sama macam mood saya masa buat benda ni. Suram-suram ngantuk gitu. Heheheh lighting bilik was very poor plus saya malas nak pasang lampu. Feeling-feeling dok dalam gua sambil layan cerita kat TV. Nampak tak? Bolehlah kan,...kalau tak nampak, saya senaraikan mereka di bawah:



From the bottom of my heart, thank you so much sebab ringan jari-jemari menghantar komen pukal kendatipun kadang-kala terpaksa menentang robot-robot dengki tu! Sengih sikit kat juara carta, 'adik kanggaru' ku yang tengah busy buat macam-macam tu ;) Terima kasih juga pada yang lain, yang sudi baca perkongsian-perkongsian saya, yang bagi idea, tukar-tukar pendapat,..it means a lot to me!

Selamat Mencatat Bab 1, Novel 2016!

Psst! Tetamu Hebat Sepanjang 2015, saya umum lambat sikit ye :)


105 ulasan:

  1. uit betoi ka nama ceq tu atas sekali.. yahuuuu..
    ngeh3.. itu sebab Kak JM sibuk jalan2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gosok2 mata ye,..last corner CT memecut ke garisan penamat! :)

      Padam
    2. huiyyooooo ~~

      ok ataih sekali... ^_^

      Padam
    3. Fuyoooo sym...

      Hg pakai minyak enjin apa ni dik...

      Padam
    4. Tahniah kak ct dpt yg pertama tuuu. Pecut guna minyak apa tuuu

      Padam
    5. berjaya CT menggungguli carta...tahniahhhhh....kejayaan anda kebanggaan kami hehehhe

      Padam
    6. CT baru upgrade semangat! Tu yang jadi lagu tu ;)

      Padam
    7. Ct mengamuk ke nama dia saja

      Padam
    8. ahakssss CT!! kalau sis JM x bercuti panjang hari tu mesti sis JM masih tangga teratas kan...ehehe...x nk kalah tu

      Padam
    9. x bestlah bila jatuh tangga ke 2 ni hehehehe

      Padam
    10. Warah Aneeza...CT pecut guna minyak roket ;p

      Padam
  2. amboi cik siti tu, kat blog saya pun dia juara gak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia semangat blogwalkinh sekarang ni,...ada pembakar semangat kan CT kan?! ;)

      Padam
    2. Waaaa... ada pembakar semangat...

      Wuit wuit...

      Padam
    3. Wahhh spe pembakar semangat kak ct tuu hahah

      Padam
    4. Hahaha suspen tak? Suspen tak? Nak tau pembakar semangat CT apa,...kena tanya tuan punya badan sendiri :)

      Padam
  3. yeah.. akan ku tepis robot2 durjana itu semua..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Clap! Clap! Clap! CT gagah kalis robot! Yeyeaahhhhh!

      Padam
    2. Kene gigih tepis jugak niiii! Haiyakkk

      Padam

    3. Akak tak cukup gigih lagi, Wardah. Jumpa robot je terus putus angin! :)

      Padam
  4. namaku tiada..huhuhu.ok, mari balas dendam..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. siap nak balas dendam... aiyark ~ takuittt.. haha

      Padam
    2. mimpilah Firah nak dok situ jugak.. tak terlawan dengan derang.. huhu

      Padam
    3. Nama kita pun xadaaaa.. ni jeles nihh.. kene serang hendap nanti nii hahha

      Padam
    4. Amboii,..ada yang nak balas dendam, nak serang hendap,...akak takoootttt! ;)

      Padam
  5. kena kerja lagi gigih ni nak kekalkan takhta ngeh3..

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboooii ct.. btw, tahniah ct

      Padam
    2. Alhamdulillah nama saya tersenarai.. nak tunggu hadiah dari Farrah pulak ni. hehe

      Padam
    3. Maintain kak ct. Maintainn.

      Padam
    4. Berkodi-kodi ucapan tahniah CT dapat ;)
      Intan - Tunggu ye dengan sabar. Saya tengah usahakan sikit2 hadiah utk kawan2 :)

      Padam
    5. CT!! this month kasi tahta tu ke sis JM lak ;p

      Padam
  6. Balasan
    1. Siapa yang fofuler wak? Wak ke,..saya ke,..tetamu hebat saya? ;)

      Padam
    2. wak fun fofular jugakkkk tauuuu hahahah

      Padam
  7. salam kak farrah! ade jugak nama den sekali lagi , sgt gigih nak duk dlam carta akak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada. Tak kanlah tak de. Gigih Yana segigih-gigihnya :)

      Padam
  8. Tahniah kak siti ! moga terus gigih kekalkan takhta...

    BalasPadam
  9. sengih kat Sis JM, tahu dia akan datang menyerang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yana! last month sis JM buat2 sibok..this month pun sibuk huhuhu

      Padam
    2. Farrah...mood nk update blog dan BW ke laut huhuh

      Padam
  10. Balasan
    1. Selamat tahun baru buat Intan juga. Moga Allah mudahkan laluan Intan utk abiskan Phd tahun ini :)

      Padam
  11. Wahh tahniah smua yg trsenarai

    BalasPadam
  12. Cntik tulisan akak,dakwat pen tu pun cntik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaa Lya, main sambung2 je tuh :)

      Padam
  13. last pun boleh lah.. Itu tulisan akak? klu ya nak bagi 5 bintang.. cantik!

    BalasPadam
    Balasan
    1. QA - Haah, tulisan akak. Cursive writingla kononnya heheh wahhh! Dapat lima bintang?! Nak bintang yang besar2 dan gemuk2 tau! ;)

      Padam
  14. Ct dah mula mengebom, semangat dah kembali nak serang komen eh.. KJM sibuk berjalan xsempat nak bom..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semangat Ct tengah panas membara tuh!

      Padam
  15. Farah dear...miss u so much...tibe2 aku windu plak dgn celoteh ko..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, babehh! Miss you so much! Terharu tau tiba2 baca komen kau. Rindu zaman gelak tawa ngan ko jugakkkk huhuhu kirim salam peluk cium buat sofea & marwan tau!

      Padam
  16. Yesss dh kembali dlm carta

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebelum ni tersingkir eh? Akak ingat2 lupa pulak :)

      Padam
  17. tahniahh kpd tetamu-tetamu hebatt ! ^^

    BalasPadam
  18. Salam singgah petang Farah...Alhamdulillah....ada juga nama Diana dalam carta...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih banyak2 ye Diana,...rajin singgah, rajin baca entri dan tinggal komen bertubi-tubi :)

      Padam
  19. Tahniajh buat adik CT kerana berjaya menjuarai carta untuk bulan december....hihi

    BalasPadam
  20. Salam singgah petang Farah...Alhamdulillah....ada juga nama Diana dalam carta...hihi

    BalasPadam
  21. Tahniah buat semua rakan blogger..korang memang awesome!!! :)

    BalasPadam
  22. Lawanya tulisan. jealous ni. hehe
    Selamat Tahun Baru Kak Farah! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi kita sambung-sambung je tulisan tu, sinuha.
      Happy 2016, dik!

      Padam
  23. Woah cantiknyaaaa tulisan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak tambah ekor, jambul, toncet & tanduk je, Zyra :)

      Padam
  24. Hebat betui siti yang menaip tahniah dan tahniah buat semua yang lain

    BalasPadam
  25. tahniah kepada yang terhebat!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks ye, eyja. Dalam sibuk2 pun sempat lagi jenguk akak :)

      Padam
  26. heheheh....masih terselit namaku disitu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ofkoss! Dalam sibuk outstation masih berjaya Sis D mengekalkan kedudukan dalam carta ye :)

      Padam
    2. hahahaha.....tp awal2 tahun ni pun gigih kerja luarrr....adehhhh...sempat laaaa selit2 singgah kejap jerrrr

      Padam
  27. Memang cantik tulisan Farah lah...suk sangat MD tengok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Diana. Malu2 biawak pulak saya di sini ;)

      Padam
  28. Kalau tulisan dah cantik...guna pen apa pun tetap cantik lah Farah....hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi tak jugak Diana, dapat time nak cepat tu,..conteng2 je. Lepas tu sendiri pening nak baca ;)

      Padam
  29. Tahniah semua pemenang carta.. Hehe

    BalasPadam
  30. Tulisan kak Farrah cantik sangat-sangat! Cemburu saya tengok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alololo tak mau cemburu2. Akak main sambung2 je ni. Farah pun boleh tulis lebih cantik daripada ni :)

      Padam
  31. tahniah utk semua frens.
    uolls memang the great!

    BalasPadam
  32. Tahniah buat semua pemenang top commeter

    BalasPadam
  33. Nama cik ash dah tergelam dilautan dalam tak timbul dah kat blog kak farah ni

    BalasPadam
  34. Alhamdulillah listed first time - pasni nak duk je dalam ni..hehehe^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semangat inilah yang kita cari! Hihihihi

      Padam
  35. alaa Yana dapat pen warna pink x aci heeeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi ni kelakar. Nak jugak pen pink! :)

      Padam
  36. Farrah...terima kasih juga kerana x pernah jemu bertandang ke rumah sis JM....bila kita nk jumpa ni ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti satu hari kita kena tetapkan date lah kan,..

      Padam
  37. Bulan Disember Cik Mimie dah keluar dari semua carta... hukhukhuk...sedih.. banyak betul bnda nak kena settle..

    BalasPadam
  38. tahniah buat mereka-mereka yang tersenarai..

    BalasPadam
  39. tahniah semua :) rasa macam dah komen sini tapi belum rupanya. dah lama sangat x singgah blog kak Farrah. tapi serious dah pernah tengok gambar kak Farrah tu. dekat mana eh? hmm

    BalasPadam
  40. bila laah boleh masuk carta ni...
    hehehe tgh usaha bace satu persatu entry kak farrah ni
    dengan gigih kak farrah pny blog pertama yang ayu mulakan ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kuhargai kegigihan mu itu, Ayu :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...