NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Khamis, 27 Februari 2014

Mark Adam - Pencuri (Easy Guitar Chords)

Minggu ni saya belajar main lagu ini ;)

Mark Adam – Pencuri (Easy Guitar Chords)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.

C

C Am
Jangan tinggalkan auramu
F G
Di sekelilingku
C Am
Ia membuat aku termimpi
F G C
Mimpikan kita

C Am
Jangan biarkan wangianmu
F G
Mohon memahami
C Am
Ia melekat di hidung
F G
Yang memenuhi
F G
Di setiap sudut mindaku

(Chorus)
C Am
Kan ku curi hatimu
F G
Menyamun senyummu
C Am
Kan ku culik cintamu
F G
Macam ku larikan lirikmu
C Am
Kau tak perasan aku sukamu
F G
Dari dulu lagi
C Am
Kau simpan hatiku
F G
Dari Darjah Satu
C
Darjah Satu

C Am
Jangan senyum bila di depanku
F G
Fokusku tergendala
C Am
Kau memaksa aku menutup mata
F G
Tak sempat tutup telinga
C
Bila kau tertawa

(Bridge)
Papapaaaa…..Oooo…. (C Am F G x3)

C Am
Kan kukembalinya padamu nanti
F
Bila kita berjanji
G
Tuk sehidup semati

Ulang (Chorus)

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...