NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 23 April 2014

'Reminder Board' untuk Bilik Kraf Saya

Hiasan baru bilik kraf saya. 'Reminder Board' ini asalnya 'wall decoration' untuk letak gambar. Saya berkenan dengan design sangkar burung ni dan terus terlintas nak buat mini reminder board untuk kerja-kerja kraf saya. Saya tak perlukan board yang besar. Memadai sekadar untuk tampal kertas Post-It @ Sticky notes je. 







8 ulasan:

  1. betul2 kreatif FAMF ni..untuk jual kompom ada orang nak beli

    BalasPadam
  2. @Sue Bee Xde kreatif mana pun SB,..setakat utk guna sendiri tu bolehla...

    BalasPadam
  3. mcm mn nk buat sangkar tu? guna apa? cntik la

    BalasPadam
  4. @Liyliz sangkar ni memang pre-cut. ada macam2 design. akak cuma ubahsuai bahagian untuk letak gambar tu je...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...