Sabtu, 11 Oktober 2014

Istana Bintang - Setia Band (Easy Guitar Chords)

Istimewa buat Riska,
menunaikan permintaanmu,...ENJOY!


Guitar Chords 'Istana Bintang' - Setia Band
Ciptaan: Charly VHT

(Intro)
Am Em F C
Am Em F C



Am       Em        F       C
Di saat kuterjatuh semua menghilang
Am       Em      F    G
Di saat ku terluka kamu di mana


Am Em F C


Am       Em        F       C
Di saat ku bahagia semua mendekat
Am       Em      F    G
Di saat ku berada kamu setia
Dm         Am      
Menangis nangis sendiri
Dm         Am       
Tak ada yang menemani
Dm         Am      
Kucoba bangkit sendiri
G
Sakitpun tetap sendiri


   C             G
Biarkan orang tertawa
Am               Em
Mencaci juga menghina
F                 C
Ku akan teruskan terbang
           G
Menggapai bintang


   C             G
Biarkan aku kan terbang
         Am           Em
Melayang layang di awan
   F               C
Menuju langit yang indah
       G
Istana bintang
  C       G
Istana bintang
 Am      Em   F G C
Istana bintang


Am Em F C
Am Em F G



DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

16 ulasan:

  1. baca jelah ...tapi x faham huhuhu

    BalasPadam
  2. Saya baca tapi dah tak kenal chord...lama tak pegang guitar...dulu pun belajar dengan kawan dari sabah.
    Akak guru muzik ka?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala nanti bila aRz dah pegang gitar, mesti boleh ingat balik :)
      heheh bukan guru muzik. tak layak jadi guru muzik pun! cuma sekali-sekala adalah angkut gitar akak gi kelas tuisyen - buat sing-a-long session ngan budak2.

      Padam
    2. wahhh.. bestnya dapat menyanyi sama-sama dalam kelas.. teringat lak cter Mohabbatein... kelas muzik kat luar :DDD

      kalau akak jadi ckgu muzik pun boleh ni ^^,

      Padam
    3. Alahai, ilmu muzik cetek bebenor, Amy. Tak layak langsung jadi cikgu muzik. Silap2 akak yang belajar dari students.

      Bestkan belajar muzik mcm dalam Mohabbatein ;)

      Padam
  3. video xde ke kak? haha. sian saya, time online guna fon akak letak video. time guna laptop xde video. eh, takpe2, youtube kan ada.

    klik SME kak Farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh sowi. Lagu ni belum ada videonya lagi, budak.
      Thanks so much, dik. Akan ku balas titik peluh mu :)

      Padam
  4. memang kalau singgah sini macam macam lagu baru CT tau..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi,..tapi,..akak tak ada lagu KPOP utk CT ;)

      Padam
  5. Hanya mampu memandang.. sob..sob., hehehe.

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Tapi Shikin kenal tulang-temulang, urat, saraf dan macam-macam lagi ;)

      Padam
  7. berkenan betul tengok note note tu. tp mcm biase lah, bukannye paham pun, haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti dah belajar, mesti Nur faham :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...